free page hit counter
21.7 C
Αθήνα
16 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Βόμβα» με Τσιρκινίδη η ΑΕ Ηρακλείου

Στην απόκτηση του 26χρονου μεσοεπιθετικού από την Κύπρο Κορυδαλλού προχώρησε η ομάδα των βορείων προαστίων.

 

 

 

«Κόλπο-γκρόσο» με την απόκτηση του Πέτρου Τσιρκινίδη πραγματοποίησε η ΑΕ Ηρακλείου. 

Οι ιθύνοντες του ιδιαίτερα φιλόδοξου συλλόγου μετά από συντονισμένες προσπάθειες προχώρησαν  σε μία ακόμη σπουδαία προσθήκη, αφού ενέταξαν στο ρόστερ τους τον 26χρονο μέσο της Κύπρου Κορυδαλλού ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό την μεσοεπιθετική τους λειτουργία. 

Αξίζει να τονιστεί, ότι την προηγούμενη σεζόν ο Τσιρκινίδης αναδείχθηκε πρωταθλητής του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ και λίγο έλειψε να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Γ’ Εθνική, χάνοντας στο μπαράζ ανόδου 1-0 από το Κερατσίνι. 

Μάλιστα, έγιναν και οι απαραίτητες ενέργειες έκδοσης δελτίου του 26χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος αυτομάτως απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με την Αγία Παρασκευή κι αναμένεται να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του με τα χρώματα της νέας του ομάδας.

 

Ενοχλήσεις ο Γκούγκας! 

Τελειωμό δεν έχει η κακοαιμονία που κυνηγάει τον τελευταίο καιρό την  ΑΕ Ηρακλείου με τους συνεχόμενους τραυματισμούς βασικών της παικτών. 

Μετά τους πολύ σοβαρούς τραυματισμούς των Θύμιου Αναγνωστόπουλου και Κωνσταντίνου Κραψίτη, οι οποίοι θα απουσιάσουν για τουλάχιστον ένα  και ενάμιση μήνα αντίστοιχα από τις εκδηλώσεις της ομάδας, πστο πλούσιο ιατρικό δελτίου προστέθηκε και ο Κωνσταντίνος Γκούγκας! 

Ο πρώτος φετινός σκόρερ της ΑΕ Ηρακλείου στην τεελτυαία προπονηση της Παρασκευής παραπονέθηκε για έντονες ενοχλήσεις στην μέση, γεγονός το οποίο καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη την συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Αγία Παρασκευή. 

Ο τεχνικός Νίκος Παπαρούνης δεν χάνει το κουράγιο του και στις δηλώσεις του δίνει το έναυσμα για μία δυναμική παρουσία κόντρα στην Αγία Παρασκευή: 

«Παρά τις ατυχίες και τους συνεχόμενους τραυματιμσούς που πλήττουν την ομάδα μας δεν το βάζουμε κάτω και συνεχίζουμε απτόητοι τη δουλεια μας, αποσκοπώντα στην όσο το δυνατόν καλύτερη και πιο αξιοπρεπή πορεία μας στο πρωτάθλημα. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να κατακτήσουμε μία θέση στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα»

 

 

Related posts

Ενημέρωση φιλάθλων ΠΑΟ ΡΟΥΦ από την Αγ. Παρασκευή

Ρένος Γιαμπουράς

Τζίτζης: «Φαβορί η Κηφισιά, αλλά θα παλέψουμε!»

Kώστας Παλαιολόγος

Mε Δευκαλίωνα ξανά η Αργυρούπολη

abola10