free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Η Παλαιόχωρα 3-1 εκτός τον Αγ. Ιερόθεο

Η πρώτη -ιστορική- νίκη στο πρωτάθλημα είναι γεγονός για την Παλαιόχωρα η οποία κατάφερε να σημειώσει ένα μεγάλο «διπλό» κόντρα στον Αγιο Ιερόθεο με σκορ 1-3. Ο Κροάτης Ιβάν Βργκοτς πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της νίκης, ενώ το τρίτο σημείωσε ο Δρακάκης.

Ετσι, ο Βργκοτς εξαργυρώνει από την πρώτη του κιόλας επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα της νέας του ομάδας τα… χρήματα που δαπανήθηκαν για να έρθει στην Παλαιόχωρα. Ειδικότερα, ο Κροάτης επιθετικός άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 5ο λεπτό με κοντινό πλασέ μετά την κεφαλιά του Δρακάκη που προσέκρουσε στο δοκάρι, για να ακολουθήσει το 1-1 στο 23’ για τον Αγ. Ιερόθεο με το σουτ του Αργυρίου.Στο β’ ημίχρονο, ο Βργκοτς πήρε και πάλι το… όπλο του σημειώνοντας το 1-2 στο 64′ με ένα γκολ ασύλληπτης ομορφιάς (μακρινό σουτ) ενώ το τελικό 1-3 «έγραψε» ο Γιάννης Δρακάκης στο 72ο λεπτό με κεφαλιά!

Ο Αγιος Ιερόθεος από την πλευρά του είχε δοκάρι με τον Μαρτίνο στο 86′.

Διαιτητής: Πουλόπουλος (Πειραιά)

Βοηθοί: Κεφαλιάκος – Ζερβάκης (Πειραιά)

Αγιος Ιερόθεος (Νίκος Κούστας): Ρούμπης, Μανδαμαδιώτης (68′ Μιχαλόπουλος), Χαραλάμπους (34′ Πολίτης), Μπιρμπίλη, Καφαλίδης, Τσάτσαρης, Μαρτίνος, Σιμιτσής, Αργυρίου (81′ Παυλόπουλος), Νιζάνης, Σαγανάς

Παλαιόχωρα (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Πονηρός, Καζαντζίδης, Σαμαράς, Θεοδωράκης, Κορνελάτος, Μανουσάκης, Κερμενίδης, Μαζιώτης, Δρακάκης, Μανουσάκης Δ. (85′ Κουλούρης), Βργκοτς (66′ λ.τρ. Ζαϊμίδης)

Πηγή: athlitiko

Related posts

Επαφές Ηλία Καλοπήτα με Αγ. Ιερόθεο

Abola Team 3

Παρελθόν Δάρρας και Ιωαννίδης από το Αιγάλεω

Abola Team 2

Παρελθόν ο Ρόβας από τον Ερμή Ζωνιανών

Abola Team 2