free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Ο Άρης Πετρούπολης 3-2 τα Σούρμενα

Εδώ είναι Πετρούπολη! λένε στον Άρη Πετρούπολης δεδομένου ότι η ομάδα τους νίκησε τα Σούρμενα με 3-2.

Ήταν ένα ματς που ασφαλώς και συγκέντρωση όλα τα βλέμματα της Α’ ΕΠΣΑ αφού Αρης Πετρούπολης και Σούρμενα έχουν αποδείξει ότι αποτελούν δυο από τις ομάδες που θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους την κατάκτηση του τίτλου.

Η αγωνιστική σύγκρουση των δυο ομάδων δεν άφηνε περιθώρια για προβλέψεις αφού αμφότεροι οι σύλλογοι ήταν αήττητοι.

Ωστόσο η ομάδα των δυτικών προαστίων έδειξε ότι στην έδρα της δεν θα επιτρέψει σε καμια ομάδα να πάρει τη νίκη, πανηγυρίζοντας το τρίποντο με 3-2.

Το συγκρότημα του Αλέξη Γκλεγκλέ ‘καθάρισε’ την υπόθεση νίκη από το α’ μερος αφού προηγήθηκε με 3-1.

Δεν άφησε περιθωρια ο Αρης!

Στο α’ μέρος ο Αρης πατούσε πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο αφού περα από τα τρια γκολ δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα.

Μπροστά σε 1000 και πλέον φιλάθλους εκ των οποίων οι 50 εκπροσωπούσαν τους Πόντιους, το ματς διεξήχθη σε αθλητικά πλαίσια, ανάμεσα σε δυο πολύ καλές ομάδες του 2ου ομίλου.

Μόλις στο 3′ τα Σούρμενα απείλησαν όμως το σουτ του Θυμιανού βρήκε σε ετοιμότητα τον Τζαφάι που απομάκρυνε τη μπάλα.

Στο 12′ ο Αρης έκανε το 1-0, όταν ο Κυριαζής εκτέλεσε το φάουλ, ο Κατσής είδε την κεφαλιά που έπιασε να καταλήγει στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Θανόπουλος με κεφαλιά νίκησε το Λύρο κάνοντας το 1-0.

Το τέρμα αυτό… έδωσε φτερά στους γηπεδούχους οι οποίοι κατάφεραν να κάνουν το 2-0.

Συγκεκριμένα στο 17′ ο Θανάσης Κυριαζής με ένα εξαιρετικό, από άποψης έμπευσης φάουλ νίκησε το Λύρο δίνοντας προβάδισμα δυο τερμάτων στον Αρη.

Στη συνέχεια οι Πετρουπουλιώτες είχαν καλές στιγμές με τους Γκουτσούλα και Τσάτσα, με τα Σούρμενα στο 41′ να μειώνουν σε 2-1.

Μετά από εκτέλεση φάουλ του Φωστέρη ο Μπουγιούκος με άψογη κεφαλιά έκανε το 2-1.

Πριν λήξει το ημίχρονο ωστόσο έγινε το 3-1, όταν ο Κυριαζής με ωραία κούρσα έστρωσε έτοιμο γκολ στον Κατσή και ο 15χρονος (!) άσος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-1.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές για να μειώσουν όταν ο Φωστέρης βρήκε το Πρέκα ο οποίος ανενόχλητος με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 53′ η κεφαλιά του Δημογιάννη δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 70′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη για θέατρο σε πέσιμο εντός περιοχής.

Στο ίδιο λεπτό ο διαιτητής Σφακιανάκης απέβαλλε τον προπονητή των Σουρμένων, Γιάννη Μητρούση για διαμαρτυρία. 

Στο 81′ τα Σούρμενα κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Παπαπαναγιώτου με τον Δημογιάννη να ευστοχει να και φορτώνει με άγχος τους γηπεδούχους κάνοντας το 3-2.

Στα τελευταία λεπτά τα Σούρμενα παρότι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες πίεσαν, με την ομάδα των δυτικών προαστίων να θέλει να χτυπήσει στη κόντρα.

Το τελικό 3-2 έμεινε μέχρι τέλους με τον Αρη να πατάει κορυφή μετά από έξι αγωνιστικές.. 

ΑΡΗΣ (Αλεξης Γκλεγκλές) Τζαφάι, Λάππας, Βασιλάκος, Παπαπαναγιώτου, Παούρης, Ζήκος, Γκουτσούλας, Τσάτσα (67′ λ.τρ. Μακριδης), Θανόπουλος, Κυριαζης (60′ Ζούκας), Κατσής (48′ Σιδέρης). 

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Μητρούσης-Γιώργος Καζαντζής) Λύρος, Μελτίου, Μαρινάκης (59′ Γκοργκόλης), Ακριτίδης, Θυμιανός, Γκοβίλας (64′ Θεοδώρου), Πρέκας, Φωστέρης, Δημογιάννης, Μπουγιούκος, Κωνσταντινου (58′ Φέρτης)

 

Related posts

Επιστροφή του Βενέτη στο Φωστήρα Ηλιούπολης

Abola Team 2

Χαϊδάρι-Γ.Σ. Αργυρούπολης 1-1

Abola Team 2

Ντουμπλάρισμα ο Ήφαιστος

abola10