free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Εθνικός 4-0 τον Ασπρόπυργο

Την πιο επιβλητική του νίκη με συνέπεια να σκαρφαλώσει, στο ρετιρέ της βαθμολογίας, πέτυχε ο Εθνικός.

Στα του αγώνα το συγκρότημα του Θύμιου Γεωργούλη ήταν αυτό που μπήκε, καλύτερα στο ματς από τους φιλοξενούμενους, και στο 14΄ έφτασε κοντά στο γκολ το πλασέ όμως του Καραλή αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον Διαμάντη.

Αυτό το οποίο δεν μπόρεσαν να πετύχουν, σε εκείνο το χρονικό διάστημα οι «κυανόλευκοι», το πέτυχαν στο 21΄ με το τακουνάκι του Καραλή. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ο Εθνικός κυριάρχησε στο παιχνίδι, και στο 27΄ έφτασε κοντά στο 2-0, το μακρινό σουτ όμως του Μισέλ, πέρασε ελάχιστα άουτ από την εστία της ομάδας της Δυτικής Αττικής.

Δύο λεπτά αργότερα ο Διαμαντής χρειάστηκε να επέμβει εκ νέου στο δυνατό σουτ του Κρητικού. Αυτό το οποίο δεν είχαν καταφέρει στις δύο αυτές φάσεις οι γηπεδούχοι, το πέτυχαν στο 44΄. Ο Νάκας ανέτρεψε στην περιοχή της ομάδας του τον Στασινό με τον διαιτητή Κλογερόπουλο να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον παίκτη της ομάδας του Ασπρόπυργου. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Μισέλ, διαμορφώνοντάς με τον τρόπο αυτό το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός μπήκε, το ίδιο δυνατά στο παιχνίδι όπως και στο πρώτο μέρος, και στο 62΄ «καθάρισε» την υπόθεση νίκη χάρη στο δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μισέλ. Στο 64΄ ο Εθνικός έφτασε κοντά στο 4-0, ο Μακρυγιάννης όμως παρότι βρέθηκε τετ α τετ με τον Διαμαντή νικήθηκε, από αυτόν. Ότι δεν κατάφεραν σε εκείνη την χρονική στιγμή του αγώνα οι γηπεδούχοι, το πέτυχαν στο 84΄ με τον Μάναλη, διαμορφώνοντας με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Σικαλιάς, Κωνσταντίνου. Ρούσσης, Παυλάκης, Γερόλυμος, Μακρυγιάννης (65’ Λεωνιδόπουλος), Μισέλ (73’ Σωπασής), Κρητικός, Στασινός (63’ Κατίδης), Ρομάνο, Καραλής (65’ Μάναλης).

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Νίκος Κωτσοβός): Διαμάντης, Χουστουλάκης (58’ Καλέμι), Χαϊκάλης, Καλογρίδης (69’ Καραγιάννης), Στρατάκης, Κατσίκης, Σταγάκης (46’ Μάγγος), Παπαναστασίου, Νάκας, Ζωγράφος (46’ Ατματσίδης), Νικολάου.

Πηγή: sdna

 

Related posts

Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική

Abola Team 3

Γ’ Εθνική: Μέχρι τις 16/4 οι μεταγραφές, όλα τα νέα πρόσωπα της Τετάρτης (31/3)

Γιώργος Ανανίδας

Έναρξη και εγγραφές για αγόρια και κορίτσια για τις ακαδημίες του Αήττητου Σπάτων

Abola Team 3