free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Ηρόδοτος 5-2 εκτός έδρας τον Ερμή Ζωνιανών

Με τον Ετόφ να βρίσκεται σε μεγάλη… μέρα και να σημειώνει χατ-τρικ, ο Ηρόδοτος επικράτησε με το εμφατικό 2-5 επί του Ερμή Ζωνιανών στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά για τον Ερμή, ο οποίος στα πρώτα λεπτά έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Νοκάϊ, όμως σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Κασμερίδη.

 

Στο 17’ ο Μιχάλης Φραγκουλάκης άνοιξε το σκορ για τον Ηρόδοτο, ενώ ο ίδιος λίγα λεπτά αργότερα έκανε και το 0-2. Στο 28’ ο Ετόφ ξεκίνησε το… σόου του σημειώνοντας το πρώτο του γκολ, κάνοντας το 0-3 ενώ λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος ο ίδιος έκανε το 0-4!

 

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, ο Ερμής Ζωνιανών μείωσε αρχικά με τον Τοπούζη σε 1-4 και στη συνέχεια με τον Ραπτάκη σε 2-4, όμως στο 63’ ο Ετόφ με το τρίτο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

 

Ερμής Ζωνιανών: Γεωργίου, Κορτσινίδης, Ρουμπάκης, Ραπτάκης, Βενιζέλος, Γιακουμάκης, Πλουσής, Σταθόγλου, Τοπούζης, Νοκάι, Χατζηδημητρίου

 

Ηρόδοτος: Κασμερίδης, Κανδηλάκης, Γιαλούσης, Μπάμπης, Προβιδάκης, Μελισόπουλος(40’ λ.τ. Καραγκιόζι), Αργκιλέσι, Μωραίτης(85’ Γαρεφαλάκης), Φραγκουλάκης, Ετοφ, Φουκαράκης(80’ Παναγιωτάκης)

Related posts

“Διαζύγιο” και με Κατσίκια στον Άγιο Ιερόθεο

Abola Team 3

«Τρένο» ο Εργοτέλης με σερί νικών από τις 25/2-Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση

Abola Team 3

Ανανέωσε με Λίβα ο Αστέρας Ιτέας

Abola Team 3