free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Πανθηραϊκός 2-0 τον Ταμυναϊκό

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε σήμερα o Πανθηραϊκός, που έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε του Ταμυναϊκού με 2-0, στο παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (22/10) στο γήπεδο του Πανθηραϊκού.

Ο Πανθηραϊκός δημιούργησε πολλές καλές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά τον Αθανασίου.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήρθε στο 3ο λεπτό όταν έπειτα από κόρνερ του Μάνιας, ο Φαμπίνιο έπιασε την κεφαλιά όμως ο Μητακίδης έδιωξε όμορφα σε κόρνερ. Στο 32′ Περιάλης και Μάνιας νικήθηκαν ισάριθμες φορές από τον Μητακίδη, ενώ ένα λεπτό αργότερα, έπειτα από όμορφο συνδυασμό ο Φύτρος από τα δεξιά έκανε το γύρισμα και ο Περιάλης αστόχησε από πολύ κοντά.

Η πίεση του Πανθηραϊκού απέδωσε καρπούς στο 40ό λεπτό, όταν ο Μάνιας βρέθηκε σε καλή θέση έξω από την περιοχή και με πολύ ωραίο δυνατό σουτ έγραψε το 1-0.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, ο Περιάλης έγινε κάτοχος της μπάλας από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή, πάσαρε στον Ντούμο ο οποίος έκανε την προβολή όμως ο Μητακίδης απομάκρυνε εντυπωσιακά.

Στο 57΄ ο Ντούμος με ωραία πάσα βρήκε τον Φύτρο που από καλή θέση σούταρε άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Πανθηραϊκός έφτασε μια ανάσα από το 2-0, όταν ο Ζέλιος βρήκε τον Περιάλη μέσα στην περιοχή, αυτός δοκίμασε ένα σουτ που κόντραρε στους αμυντικούς και με δεύτερη προσπάθεια σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Μητακίδη.

Στο 80′ οι γηπεδούχοι έφτασαν στο πολυπόθητο δεύτερο γκολ που αναζητούσαν, με τον Πολυκρέτη να πραγματοποιεί τρομερή ενέργεια και αφού πρώτα απέφυγε δύο αντιπάλους, γύρισε στον Περιάλη, ο οποίος έκανε την προβολή, η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι όμως ο ίδιος παίκτης πήρε το ριμπάουντ και με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ακολούθησαν δυο καλά σουτ από Περιάλη και Παναγιωτόπουλο, τα οποίο δεν βρήκαν στόχο, και έτσι το 2-0 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Βλάχος, με βοηθούς τους κ.κ Βιντσεντζάτο και Μάναλη.

Συνθέσεις:

Πανθηραϊκός (Γιώργος Αρχοντάκης): Αθανασίου, Γκίκας, Ζέλιος (Κωλέτσης 70΄), Κεφαλάς, Μπίρης, Λούκα, Φύτρος (Πολυκρέτης 73΄), Φαμπίνιο, Ντούμος (Παναγιωτόπουλος 81΄), Μανιάς, Περιάλης.

Ταμυναϊκός (Δημήτρης Λύκος): Μιτακίδης, Ζαρίφης (Αναστασίου Β 75΄), Καρράς, Καρατζάς, Κοκκάλας, Αναστασίου Ι, Κώτσης (Κρόκος 80΄), Μαλισιώβας, Ζαχι (Πιλάτης 70΄), Ραμπαβίλας (Κατσώλη 65΄), Μήτρου

 

Related posts

Χαραυγιακός: Ανακοινώθηκε η επιστροφή του Διονύση Τζανέτου!

Γιώργος Ανανίδας

Τέλος ο Ατματζίδης από τον Ασπρόπυργο

Abola Team 2

Μία μεταγραφή και ένα διαζύγιο στην Προοδευτική

Ρένος Γιαμπουράς