free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο ΠΟΑ 2-0 την ΑΕ Μυλοποτάμου

Την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα πήρε ο ΠΟΑ, ο οποίος επικράτησε 2-0 της ΑΕ Μυλοποτάμου στο Ατσαλένιο για την 4η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Μανόλη Σουτζή είχε ουσία στο παιχνίδι της, παρά τη νευρικότητα που έβγαζε κατά διαστήματα, κόντρα σε μια ομάδα που είχε και αυτή από την πλευρά της τις δικές της καλές στιγμές, χωρίς όμως διάρκεια στην απόδοσή της. Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης τα τρία δοκάρια, δύο για τον ΠΟΑ και ένα για την ομάδα του Μυλοποτάμου.

 

Οι γηπεδούχοι παρατάχθηκαν με τερματοφύλακα τον Παπαδάκη, αριστερό μπακ τον Πατηνιώτη, δεξί τον Καρβελά και κεντρικούς αμυντικούς τους Παπαδομιχελάκη και Τζανή. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Χαρίτο, Χατζηανδρέου και Ντάμπος, με τους Ρουμπάκη και Φραγκιαδάκη στα άκρα και στην κορυφή τον Τριανταφύλλου.

 

Με τον αγώνα να είναι αναγνωριστικός στα πρώτα του λεπτά, ο Πατηνιώτης με φάουλ ανάγκασε στον Λουτριώτη στην πρώτη του επέμβαση, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή προσπάθεια στο 11’ όταν ο Μερτίρι με σέντρα έφερε τη μπάλα στην περιοχή, εκεί όπου με κεφαλιά ο Βιτώρος έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

 

Έκτοτε η εικόνα του αγώνα κυμάνθηκε σε μέτριο επίπεδο, με την κατοχή της μπάλας να είναι μοιρασμένη, χωρίς όμως κάποια από τις δύο ομάδες να μπορέσει να φτάσει με αξιώσεις στα καρέ της άλλης. Όλα αυτά μέχρι που φτάσαμε στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο ΠΟΑ άνοιξε το σκορ, με τον Χαρίτο να γίνεται κάτοχος της μπάλας και με συρτό δυνατό σουτ να πετυχαίνει το 1-0.

 

Το γκολ αυτό ώθησε τους γηπεδούχους στο να ανακτήσουν τα ηνία του αγώνα και στο 35’ να απειλήσουν και για δεύτερο γκολ, όμως το σουτ του Καρβελά από τη δεξιά πλευρά έπειτα από ατομική του ενέργεια, πέρασε μόλις άουτ. Με τον ΠΟΑ να είναι καλύτερος στο δεύτερο μισό του ημιχρόνου και μπροστά στο σκορ, ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

 

Στην επανάληψη οι Μυλοποταμίτες μπήκαν πιο δυνατά και απείλησαν στο 52΄ με τον Δελήμπαση να βρίσκεται αμαρκάριστος να επιχειρεί σουτ και τον Παπαδομιχελάκη να κοντράρει απομακρύνοντας τον κίνδυνο. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο ΠΟΑ έχασε ευκαιρία για να βάλει τις βάσεις για τη νίκη, όταν ο Λουτριώτης την τελευταία στιγμή έδιωξε τη μπάλα από φάουλ του Πατηνιώτη από αριστερά, προ του Τριανταφύλλου.

 

Στο 70’ ο Μηνάς με σουτ που έφυγε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι, έκανε αισθητή την παρουσία της ομάδας του στην περιοχή του ΠΟΑ, σε ένα διάστημα όπου οι προσπάθειες των δύο ομάδων αναλωνόντουσαν στη μεσαία γραμμή, δίχως ουσία και μεγάλες φάσεις. Η απάντηση εκ μέρους ήρθε στο 77’ με μια τεράστια χαμένη ευκαιρία, όταν μετά από κόρνερ του Ρουμπάκη ο Λέγκα στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας του!

 

Δεν έγινε όμως το ίδιο στο αμέσως επόμενο λεπτό, όταν οι Ατσαλενιώτες πέτυχαν το 2-0 με τον Τριανταφύλλου, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο το κόρνερ του Ρουμπάκη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΜ. Η ρεθυμνιώτικη ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει και στο 84’ ο Μηνάς με γυριστό σουτ οδήγησε τον Παπαδάκη σε θετική επέμβαση.

 

Η ΑΕΜ «ισοφάρισε» στα… δοκάρια στο 89’, όταν ο Βιτώρος με σουτ είδε τη μπάλα να σταματά στο κάθετο δοκάρι του Παπαδάκη, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο ΠΟΑ πήρε και πάλι το… προβάδισμα, όταν ο Μπέρκης με ατομική προσπάθεια βρέθηκε απέναντι στον Λουτριώτη, όμως το σουτ που επιχείρησε βρήκε τη δοκό.

 

Οι φάσεις αυτές ήταν και οι τελευταίες αξιόλογες της αναμέτρησης, με τον ΠΟΑ να παίρνει δίκαια την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, κόντρα σε μια σκληροτράχηλη και αξιόλογη ομάδα.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

 

ΠΟΑ (Μ. Σουτζής): Παπαδάκης, Καρβελάς, Ρουμπάκης (84’ Γιαλυτάκης), Χαρίτος (79’ Μπέρκης), Τζανής, Παπαδομιχελάκης, Φραγκιαδάκης, Χατζηανδρέου (90’ Τοπάλι), Τριανταφύλλου, Ντάμπος (67’ Ρωμανάκης), Πατηνιώτης.

 

Α.Ε. Μυλοποτάμου (Λ. Βασιλειάδης): Λουτριώτης, Μυρθιανός, Σιόρες, Μποτονάκης, Λένγκα, Στούπης (67’ Κριτσωτάκης), Μπακάλης, Δελήμπασης, Μηνάς, Μερτίρι (52’ Ντινιωτάκης).

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κουκουράκης από τα Χανιά, ο οποίος έβγαλε την κίτρινη κάρτα στον Βιτώρο στο 24’, με επόπτες τον Πάγκαλο από το Λασίθι και την Κομισοπούλου από τα Χανιά.

Related posts

Νίκος Δημητρακόπουλος: «Θα προσπαθήσω για το καλύτερο στην Γ’ Εθνική με την φανέλα της Θύελλας Καμαρίου»

Abola Team 3

Πάρις Κωνσταντακόπουλος: “Στον Αήττητο κοιτάμε το επόμενο ματς απέναντι στην Χαλκίδα”

Abola Team 3

Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββατοκύριακου (7/1) και στους οκτώ ομίλους της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3