free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Κάναμε τρομερή ανατροπή!»

Την απόλυτη ικανοποίησή του από την γενική εικόνα των ποδοσφαιριστών του και την νίκη επί της Διάνας Ηλιούπολης εξέφρασε ο τεχνικός του Πανερυθραίκού Αντώνης Τσιμπάκης.

 

 

Στη λεωφόρο των νικών επανήλθε δριμύτερος ο Πανερυθραϊκός με την τεράστια σε αξία εκτός έδρας νίκη του επί της Διάνας Ηλιούπολης με 2-1.

Ένα «τρίποντο» – χρυσάφι το οποίο αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εάν ληφθεί σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι κατακτήθηκε μετά από πολύ σκληρή μάχη και επική ανατροπ΄στο δεύτερο ημίχρονο. 

Ο τεχνικός Αντώνης Τσιμπάκης είχε κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος από το επίτευγμα της ομάδας του: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα και την αγωνιστική συνέπεια των ποδοσφαιριστών μου.,. Καταφέραμε κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες να κάνουμε τρομερή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και να φτάσουμε σε μία πολύτιμη νίκη, που μα ςδίνει τ δυνατότητα να ανέλθουμε βαθμολογικά. Για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι αποδίδουμε εξαιρειτκά ακι δείχνουμε πολύ καλή πράγματα στο κομμάτι της τακτικής.

Εκτιμώ ότι αντιμετωπίσαμε μία κάκιστη διαιτησία, αφού δεν μας καταλογίστηκε ένα ολοκάθαρο πέναλτι σε ανατροπή του Τσεβά, αλλά και πάλι δείξαμε χαρακτήρα και πήραμε την νίκη,χάνοντας παράλληλα αρκετές ευκαιρίες» τόνισε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός του Πανερυθραίκού, για να προσθέσει: 

« Η προσοχή μας πλέον στρέφεται αποκλειστικά στην κρίσιμη συνέχεια που μας περιμένει και στο παιχνίδι με τα Πετράλωνα, για το οποίο θα προετοιμαστούμε κατάλληλα»

  

 

 

Related posts

Ενισχύθηκε με Παπαναστασίου ο Πανερυθραϊκός!

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα του Σαββάτου (7/3)

Abola Team

Τρανός: «Το μυαλό μας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Λιοσίων»

Kώστας Παλαιολόγος