free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Νίκη που μας επιτρέπει να ελπίζουμε σε κάτι καλό»

Στην σημασία της επιτυχίας απέναντι στον Κεραμεικό , στάθηκε ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης

 

 

Την εξαίσια πορεία τους στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ πιστοπίησαν τα Βριλήσσια με την ιδιαίτερα σημαντική τους νίκη με 1-0 επί των Βριλησσίων. 

Μία επιτυχία που έφερε το συγκρότημα των βορείων προαστίων στην ιδιαίτερα τιμητική πέμπτ θέση του βαθμολογικού πίνακα με 10 πόντους, με πάνω απ’ όλα να υπενθυμίσιε σε όλους ότι αποτελεί  ένα δυσκολοκατάβλητο σύνολο για οποιονδήποτε αντίπαλο. 

Ο τεχνιός Γιάννης Χαραλαμπίδης στις δηλώσεις που παραχώρησε, απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του: 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη, που μας δίνει τη δυαντότητα να πιστεύουμε ότι έχουμε τις αξιώσεις να πετύχουμε κάτι καλό. 

Ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι κι εκτιμώ ότι με την απόδοσή μας δείξαμε τις δυνατότητές μας. Επίσης, σε αυτό το σημείο θα ήθελα να εκφράσω την απόλυτη ικανοποίησή μου για το ντεμπούτο του μόλις 16χρονου Γιάννη Τζέμαρη, που φανέρωσε πτυχές του ταλέντου του καιμε τη εν γένει του παρουσία απέδειξε ότι πληροί όλες τις προδιαγραφές να ενισχύσει τη προσπάθειά μας. Θεωρώ ότι όλοι οι παίκτες θα χρειαστούν να δώσουν ό,τι περισσότερο μπορούν» 

Φιλικό με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου θα δώσουν τα Βριλήσσια σήμερα Δευτέρα στις 7 το απόγευμα. Σ’ ένα τεστ όπου η τεχνική ηγεσία προσανατολίζετια να δώσει χρόνο συμμετοχής κυρίως σ εόσους παίκτες δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Κεραμεικό.

 

 

    

 

 

 

Related posts

Βλάχος: «Πήραμε μία σημαντική όσο και δύσκολη νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Παραμένουν στο «-4» τα Μελίσσια

Nάσος Φακίδης

Ο κύβος ερρίφθη – 27/4 οι τελικές αποφάσεις-Η ΕΠΣΑ θέλει να συνεχιστεί το πρωτάθλημα

abola10