free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Η δυνατή έδρα και τα τρία ακόμα σημαντικά στοιχεία που διαθέτει η Αγ. Παρασκευή

Ομάδα,οικογένεια,δυνατή έδρα και πολύ καλό ποδόσφαιρο είναι τα συστατικά της επιτυχίας της Αγίας Παρασκευής.

Για ακόμη μια φορά η Σάντα διαθέτοντας αυτά τα στοιχεία πέτυχε μια σπουδαία νίκη αυτή την φορά απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου και πλέον βρίσκεται μόνη της στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Σε ένα πολυ δυνατό παιχνίδι με έντονη την παρουσία του κόσμου το συγκρότημα του Δ.Κωνσταντόπουλου άνοιξε το σκορ στο 28′ με τον Κοβάνη μετά απο εκτέλεση φάουλ του Γ.Τζίτζη.

​Η αντίδραση του Ηρακλείου ήταν άμεση και έτσι στο 32′ κερδίζοντας ένα φάουλ έξω απο την μεγάλη περιοχή ο Κατσούλης έκανε το 1-1.

Στο 70′ μετά απο ανατροπή του αρχηγού Γ.Τζίτζη η Santa κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Βελέντζας αλλά ο τερματοφύλακας του Ηρακλείου απέκρουσε και έτσι το 1-1 παρέμεινε.

Το ”χρυσό” γκολ για την ομάδα της Αγ. Παρασκευής πέτυχε στο 80′  ο Χατζίου.

 

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Τικταπανίδης, Τζίτζης (84’Δρόσης), Παναγόπουλος, Χατζίου Βελέντζας, Σκούρας, Μιχαλόπουλος (56’Κουτζής), Μαυροματάκης, Κοβάνης, Παπαευθυμίου (56’Τσοπανάκος), Μπαλατσούρας (72′ Μπέκος).

 

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Γκλώτσος,Μερτκόλα,Κατσούλης Φερεντίνος,Λύκος, Δήμας (72’Τσάτσος),Αντωνόπουλος Χρήστου,Γκούγκας (85′ Σπυριαδάκης),Καφετζής,Μέτσο(46’Τσιρκινίδης)

Related posts

Σε ενίσχυση στην άμυνα με τον κεντρικό αμυντικό Στέφανο Εστυλιανίδη, προχώρησε ο Αθηναϊκός

Abola Team 2

Ανακοίνωσε Καντζά ΠΑΟ ΡΟΥΦ

Abola Team 2

Διπλή ενίσχυση και φιλικά για Παπάγο

Ρένος Γιαμπουράς