free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καρπούζας: «Μας στοίχισε ένα δεκάλεπτο απώλειας συγκέντρωσης»

Στη έλλειψη καθαρού μυαλού εστίασε ο τεχνικός του Αγίου Δημητρίου Αντώνης Καρπούζας τα αίτια της ήττας από τον ΠΑΣ Γαλάτσι.

 

 

Την πικρή γεύση της ήττας από τον ΠΑΣ Γαλάτσι με 2-1 γνώρισε ο Άγιος Δημήτριος, για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Ένα αποτέλεσμα το οποίο έφερε τους «κυανέρυθρους» στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με συγκομιδή οκτώ πόντων και την συνέχεια να μοιάζει αρκετά καθοριστική. 

Ο τεχνικός της «Μπάρτσα» Αντώνης Καρπούζας τόνισε ότι η ομάδα του ουσιαστικά πλήρωσε ένα κακό δεκάλεπτο, το οποίο την έβγαλε από το ρυθμό και τη συγκέντρωσή της επιτρέποντας στον αντίπαλο να πετύχει δύο τέρματα σ’ αυτό το διάστημα και να γυρίσει το ματς: 

«Μπήκαμε πολύ δυνατά, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο σκορ με το παρθενικό γκολ του νεοαποκτηθέντα Γιάννη Ασλανίδη, ωστόσο, μας στοίχισε ένα δεκάλεπτο απώλειας συγκέντρωσης. Συγκεκριμένα, το διάστημα μεταξύ 20’-30’ μας έβγαλε εντελώς από τον ρυθμό μας. Εκνευριστήκαμε από τη  φάση του πέναλτι με το οποίο ισοφάρισαν οι αντίπαλοί μας και στη συνέχεια δεχθήκαμε ένα γκολ από κόρνερ 

Για πρώτη φορά φέτος μας συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού πάντα λειτουργούσαμε σωστά σε φάσεις αντιπάλων από στημένα, κάτι, που άλλωστε καταδεικνύει το γεγονός ότι φτάσαμε στην πέμπτη αγωνιστική , ώστε να δεχθούμε τα πρώτα μας γκολ» ήταν το αρχικό σχόλιο του Αντώνη Καρπούζα, για να προσθέσει:

«Πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Άγιο Ιερόθεο, όπου θα πάμε με στόχο να πραγματοποιήσουμε μία όσο το δυνατόν πιο καλή εμφάνιση κια από εκεί και πέρα θα δουλέψουμε για την αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Γκυζιακό, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο για εμάς»

 

 

 

 

 

Related posts

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ – ΛΑΥΡΑ ΑΡΓ/ΛΗΣ 1–0

abola10

Παρελθόν ο Κώστας Λάππας από την Αγία Ελεούσα

Ψύλλιας: «Άξιοι συγχαρητηρίων οι παίκτες μου!»