free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Λύση συνεργασίας με Αλεξιάδη ο Ιάλυσος

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΓΑΣ Ιάλυσος αποτελεί ο Αλέξανδρος Αλεξιάδης, καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους.

Ο νεαρός τεχνικός «πλήρωσε το μάρμαρο» της μέτριας παρουσίας των «τοξοβόλων» στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο. Μπορεί ο σύλλογος να είναι αήττητος, έχοντας σημειώσει τρεις ισοπαλίες και μία νίκη, όμως η αλήθεια είναι ότι ο ΓΑΣ Ιάλυσος δεν έχει πείσει με τις έως τώρα εμφανίσεις του.

Η διοίκηση θεώρησε ότι πρέπει κάτι να αλλάξει άμεσα, γι’ αυτό και συναντήθηκε με τον νεαρό τεχνικό, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν στη λύση της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Αλέξανδρο Αλεξιάδη.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στον σύλλογο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ήδη οι άνθρωποι του ΓΑΣ Ιάλυσος έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση του νέου προπονητή, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα, προκειμένου ο νέος τεχνικός, με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος, να έχει τον απαραίτητο χρόνο να γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές και να δουλέψει μαζί τους, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί όσο καλύτερη γίνεται στην συνέχεια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Εθνικό Πειραιώς.

 

 

 

 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Related posts

Ματς διαφήμιση ανάμεσα σε Θύελλα Καμαρίου και Ακράτητο

Παντελίδης Mάνος

Φιλική νίκη πέτυχε ο Ακράτητος, κόντρα στον Αχαρναϊκό με 2-1.

Ρένος Γιαμπουράς

Πολυχρονάκης στην Τριγλία Ραφήνας!

Abola Team 2