free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Βγάλαμε πολλά θετικά στοιχεία, δείξαμε χαρακτήρα»

Στην δύναμη ψυχής που έβγαλαν οι παίκτες του φτάνοντας στην ανατροπή, στάθηκε ο τεχνικός του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

 

Στον δρόμο των επιτυχιών επανήλθε δριμύτερος ο Αστέρας Ζωγράφου επικρατώντας δύσκολα με 2-1 των μαχητικών Αμπελοκήπων, γεγονός το οποίο του επέτρεψε να διατρηθεί ακλόνητος στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του ιδιαίτερα απαιτητικού δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ. 

Οι «κυανόλευκοι» δείχνοντας έφτασαν σε μία πολύ σημαντική ανατροπή και νίκη, η οποία αναμένεται να τους βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια που θα καταβάλλουν στην συνέχεια του φετινού «μαραθωνίου».

Οι δηλώσεις του τεχνικού Πέτρου Σομπότοβιτς είναι ενδεικτικές: 

«Πετύχαμε μία πολύ σπουδαία νίκη, την οποία συνδυάσαμε με πολύ καλή απόδοση. Βγάλαμε πολλές όμορφες συνεργασίες για πρώτη φορά ε τόσο μεγάλο βαθμό συγκριτικά εμ προηγούμενα παιχνίδια μας, στοιχείο, το οποίο μας κάνει αισιόδοξους ενόψει της καθοριστικής συνέχειας του πρωταθλήματος. 

Βρεθήκαμε να χάνουμε μ’ ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, όμως στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ αποφασιστικοί και παθιασμένοι. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε νωρίς και τελικά φτάσαμε στην νίη με γκολ, στο 90΄. Βέβαια, καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία μας διαδραμάτισε και ο τερματοφύλακάς μας, ο οποίος σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις έσωσε βέβαια γκολ, κρατώντας την ομάδα μας ζωντανή στην διεκδίκηση της νίκης. Επιβραβεύτηκαν οι προσπάθειες των παικτών μου, οι οποίοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Συνεχίζουμε τη δουλειά και προχωράμε»

Related posts

Καλογερόπουλος: «Πήραμε μία νίκη ψυχολογίας»

Kώστας Παλαιολόγος

Φιλίππου: «Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι!»

Kώστας Παλαιολόγος

«Ψάχνουμε πλέον για νίκες…»

Kώστας Παλαιολόγος