free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

UNION EUROBANK-IEK ΞΥΝΗ 2-3

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι όπου η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω για την 4η αγωνιστική του Εργασιακού Πρωταθλήματος, το βράδυ της Δευτέρας 23/10 στο γήπεδο Β’ Ταύρου (Χ’. Παυλίδης), η ομάδα του ΙΕΚ Ξυνή νίκησε με σκορ 3-2 την UNION EUROBANK.

Προηγήθηκε στο σκορ το ΙΕΚ Ξυνή στο 17′ με μακρινό σουτ του Γαληνάκη όπου η μπάλα χτύπησε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι, έσκασε στην γραμμή του τέρματος και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 29′ άτυχη στάθηκε η UNION EUROBANK που ήταν καλύτερη στο ματς και αδικείται από το σκορ αφού στο σουτ που επιχείρησε ο Αλέξης Παπαδόπουλος που έφυγε στην αντεπίθεση η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι πέρασε παράλληλα από την γραμμή του τέρματος αλλά δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Στο 42′ ο Ντρένοβα με ένα εκπληκτικό σε δύναμη αλλά και σε τέχνη φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων της εστίας του Στέτσικ ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την ομάδα της UNION EUROBANK.

Στο 47′ νέα μεγάλη ευκαιρία για την UNION EUROBANK αλλά στο σουτ του Γιαννόπουλου η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. 

Στο 50′ ο Κουτσούμπας έκανε το 2-1 για το ΙΕΚ Ξυνή αλλά στο 68′ ο Ακπαρίδης που κατάφερε να τρυπώσει στην αντίπαλη περιοχή με έξυπνο σουτ έφερε και πάλι το ματς στα ίσια για την UNION EUROBANK. Στο 72′ η UNION EUROBANK έμεινε με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε με υπερβολική δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πριόβολος ενώ γενικά ο διαιτητής Ταρανάς που έκανε λάθη χρέωσε με υπερβολικό τρόπο με αρκετές κίτρινες κάρτες την ομάδα της UNION EUROBANK η οποία παρότι έμεινε με παίκτη λιγότερο εντούτοις πίεσε για τη νίκη. Στο 69′ πάντως ο Τριμμάτης έγραψε το τελικό 3-2 για το ΙΕΚ Ξυνή. Στο 78′ ο διαιτητής ακύρωσε ως επιθετικό φάουλ γκολ που πέτυχε για την UNION EUROBANK και πάλι ο αρχηγός Ακπαρίδης. Στο 90′ τριπλή μεγάλη ευκαιρία για την UNION EUROBANK αλλά στα απανωτά σουτ των Ίσσα, Λεωνίδα Παπαδόπουλου και Γιαννόπουλου απέκρουσαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί. Βοηθοί ήταν οι Κοσκινάς, Καλοπίσης.

UNION EUROBANK (Γιώργος Αναγνωστόπουλος): Μητρογιάννης, Πριόβολος, Ντοβλετάκης, Χουζούρης, Μαντέλος, Ακπαρίδης, Χωριανόπουλος, Σαχινίδης, Βαρβέρης, Ντρένοβα, Αλέξης Παπαδόπουλος ενώ έπαιξαν επίσης οι Ίσσα, Γιαννόπουλος, Δημητρίτσης, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, Θανασάη, Τζελόσι, Κακιούζης, Μίχος, Μπαντούνας, Σπέντζος, Λιόλιος.

ΙΕΚ ΞΥΝΗ (Σήφης Βενάκης): Στέτσικ, Μεμάϊ, Αθανασόπουλος, Γαληνάκης, Γεωργιάδης, Καφετζής, Κουτσούμπας, Παναγάκος, Πόθας, Τραϊτοράκης ενώ έπαιξαν επίσης οι Ξενάκης, Δημητρακόπουλος, Χιλάϊ.

Το ματς παρακολούθησαν ο πρόεδρος των βετεράνων του Ολυμπιακού Αντώνης Γλύκας και ο άσος των Αγ. Αναργύρων Νταουτάι.

Παρατηρητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Χολέβας.

Related posts

Πρωταθλήτρια στην ΟΤΟΕ η UNION EUROBANK

Abola Team 3

ΑΟ Μπουμπουλίνας-UNION EUROBANK 0-0 σε φιλικό παιχνίδι (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3

Για 5η φορά πρωταθλήτρια στην ΟΤΟΕ η UNION EUROBANK που στον τελικό νίκησε με σκορ 3-2 την Εθνική Τράπεζα (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3