free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Με γκολάρα του Γιάννη Ασλανίδη ο Αγ. Δημήτριος καθήλωσε με 1-0 εκτός τον Αγ. Ιερόθεο και προκρίθηκε στο Κύπελλο

Με γκολάρα του νεοαποκτηθέντα Γιάννη Ασλανίδη ο οποίος πάντως για μια ακόμα φορά έδειξε την κλάση του και απέδειξε ότι είναι από τους παίκτες που κάνουν την διαφορά, ο Αγ. Δημήτριος παρότι βρίσκεται δύο κατηγορίες πιο κάτω από τον αντίπαλό του, νίκησε εκτός έδρας τον Αγ. Ιερόθεο με σκορ 0-1.

Με τον τρόπο αυτό το συγκρότημα του Αντώνη Καρπούζα πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε στο 18′ ο Γιάννης Ασλανίδης με έξυπνο σουτ μέσα από την περιοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Ασλανίδης έχει δύο στα δύο αφού σκοράρει στο δεύτερο συνεχόμενο ματς που φόρεσε την φανέλα της Μπάρτσα η οποία καθήλωσε στο Κύπελλο τον Αγ. Ιερόθεο.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Νικος Κουστας) Παρασκευόπουλος, Χατζης (46′ Τρακόσης), Τζανόγλου (48′ Σαγανάς), Καφαλίδης, Μαντζώρος, Λέσι (46′ Μαρτίνος), Μανδαμαδιώτης, Σιμιτσής, Αργυρίου, Νιζάμης (16′ λ.τρ. Πανουσης), Παυλόπουλος.

 

ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Αντώνης Καρπούζας) Μακρής, Συκαράς Δ. (46′ Βλαχόπουλος), Τζαβάρας, Ανδρεαδάκης, Κωνσταντόπουλος, Συκαράς Γρ. (84′ Νούλας), Ασλανίδης (74′ Καρτσιωλιας), Ρούσσος (89′ Δαλκαφούκης), Χαλιβελάκης, Αβίντογλου.

Related posts

Συνεχίζει την πορεία ανόδου η Αγία Ελεούσα

Παντελίδης Mάνος

Μητρούσης: «Είχαμε μεγάλη ανάγκη τη νίκη»

abola10

Δεν συνεχίζει ο Τσαμόπουλος στη Νέα Ιωνία

Abola Team