free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Σε ματς θρίλερ στο Κύπελλο ΕΠΣΑ, Αγ. Ανάργυροι-Ρουφ 3-2

Σε ματς θρίλερ που κρίθηκε λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης και το οποίο είχε δυνατές μονομαχίες αλλά και παράπονα για την διαιτησία, οι Αγ. Ανάργυροι που προηγήθηκαν με 2-0 και ισοφαρίστηκαν σε 2-2, νίκησαν με σκορ 3-2 το Ρουφ και πέρασαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το σκορ άνοιξαν οι Αγ. Ανάργυροι στο 30′ με κοντινό σουτ του Κουτρούλη μετά από προσπάθεια του Λάλα από αριστερά. Με προσπάθεια που ξεκίνησε ο Σταυρόπουλος από την ίδια πλευρά, ο Οικονόμου με σουτ μέσα από την περιοχή η Ένωση Αγ. Αναργύρων ανέβασαν τον δείκτη του σκορ σε 2-0. Στην φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Π. Χριστοδούλου και στον δεύτερο βοηθό Μπάγια ότι ο Σταυρόπουλος που έβγαλε την μπαλιά έφυγε από θέση οφσάιντ. Στο 53′ ο καλύτερος παίκτης της “Αούστρια” ο Τομπουλίδης που βρέθηκε στην περιοχή με έξυπνο σουτ μείωσε σε 2-1. Στο 66′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο αρχηγός του Ρουφ Τριανταφύλλου γιατί κράτησε από την φανέλα επιθετικό. Ωστόσο και πάλι διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι ότι κακώς δόθηκε κόκκινη κάρτα υποστηρίζοντας ότι στην φάση αυτή τελευταίος αμυντικός ήταν ο Τομπουλίδης και όχι ο Τριανταφύλλου. Στο 77′ ο Μπέρτζος με προβολή ισοφάρισε σε 2-2 για το συγκρότημα του Γιάννη Σιλεβίστα. Στο 90′ ο Κρητικός μετά από ασίστ του Νταουτάι με κοντινό σουτ έγραψε το τελικό 3-2 δίνοντας την πρόκριση στο συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού. Ωστόσο υπήρχαν νέες διαμαρτυρίες από την πλευρά του Ρουφ θεωρώντας ότι ο σκόρερ βρήκε την μπάλα με το χέρι. Οι φιλοξενούμενοι φώναξαν για πέναλτι στο 15′ σε προσπάθεια του Τριανταφύλλου υποστηρίζοντας ότι η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού αλλά και στο 56′ σε πέσιμο του Χατζή. Η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ, στο 3′ σε κεφαλιά του Τομπουλίδη, στο 26′ σε κεφαλιά του Μπενά, στο 29′ και στο 55′ σε αντίστοιχα σουτ του Κοσμά. Στο 31′ σε στο εκπληκτικό τακουνάκι του προωθημένου Τριανταφύλλου πραγματοποίησε εκπληκτική απόκρουση αφού απογειώθηκε στο “γάμα” ο γκολκίπερ Αγγελάκης ο οποίος πραγματοποίησε νέα εκπληκτική απόκρουση στο 62′ σε κοντινή κεφαλιά του Κουτσοβέλη. Πάλι ο Αγγελάκης στο 63′ μπλόκαρε σταθερά την μπάλα σε σουτ μέσα από την περιοχή του Κουτσοβέλη. Διακρίθηκαν από τους Αγ. Αναργύρους όπου ο Ισίδωρος Σταυριανός χρησιμοποίησε και κάποιους νέους οι Κουτρούλης, Λάλα, Οικνόμου, Κοσμάς, Γουβαλάρης, Σταυρόπουλος, Στραβοκέφαλος και από το Ρουφ οι Χατζηγιαννάκος, Χατζής, Μπέρτζος, Φωτόπουλος. Πρώτος βοηθός ήταν ο Στεργιώτης. Άριστος στα καθήκοντά του ο παρατηρητής Γιάννης Βλασταράς. Στο 36′ και οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι ζητώντας χέρι στην περιοχή σε προσπάθεια του Λάλα.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Αγγελάκης, Οικονόμου, Μαντίκος(57′ Στραβοκέφαλος), Γουβαλάρης, Κρητικός, Σταυρόπουλος(83′ λ.τ. Σταύρου), Κολοβός(69′ Μπεκατώρος), Κοσμάς(68′ Νταουτάι), Κουτρούλης, Λάλα, Ζαχαράκης.

ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Τομπουλίδης, Χατζηγιαννάκος, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Καρυπίδης, Χατζής, Μπένας(46′ Σφακιανάκης), Συράκος(46′ Κουτσοβέλης), Παππάς, Μπράτσι(46′ Φωτόπουλος). 

Το ματς παρακολούθησαν ο πρόεδρος των Αγ. Αναργύρων Βασίλης Λινάρης όπως και ο Λευτέρης Λινάρης από τους Αγ. Αναργύρους επίσης ο Στράτος Σαρχόσογλου, ο ποδοσφαιριστής Παραράς και μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μαλτέζος αλλά και ο πρώην παίκτης των Αγ. Αναργύρων Σερδενές, ο πρόεδρος του Ρουφ Θοδωρής Κουνάδης, ο Γιώργος Ξεπαπαδάκης, ο Κώστας Κουναδης, ο Θανάσης Τσιμπλάκης και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Δημήτρης Βλασταράκης, Άρης Νταβαρίνος, Θόδωρος Καραμπάς όπως και ο γνωστός τεχνικός Ανδρέας Μαντζούνης όπως και ο παλαίμαχος παίκτης του Ρουφ Κουτσάφτης.

Οι άνθρωποι του Ρουφ αποχωρώντας από το γήπεδο υποστήριξαν ότι αυτό ήταν το έκτο παιχνίδι στο οποίο αδικείται η ομάδα τους από την διαιτησία. 

Related posts

Έστησε γλέντι η Θύελλα Περιστερίου (4-0)

Abola Team

Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββάτου (3/2) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

ΠΟ Ψυχικού: Πήρε Θύμιο και Ρίζο

Abola Team