free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Έβαλαν Χρυσικό στην «μηχανή» τους τα Ιλίσια 2004!

Στην προσθήκη του έμπειρου επιθετικού από τον Γ.Σ. Καισαριανής προχώρησαν τα Ιλίσια 2004.

 

 

Την μεταγραφική τους εξόρμηση συνεχίζουν απτόητα τα Ιλίσια 2004! Τα άτομα της διοίκησης του Παντελή Ξενιτίδη κινήθηκαν αστραπιαία και με μεθοδικές ενέργειες προχώρησαν στην απόκτηση ενός ακόμη αξιόλογου ποδοσφαιριστή, που πληροί όλες τις προδιαγραφές να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στην προσπάθεια, που θα επιχειρήσει στη συνέχεια του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Ο λόγος για τον έμπειρο επιθετικό Δημήτρη Χρυσικό, ο οποίος στο εξής θια φιγοπυράρει με τα χρώματα των Ιλισίων 2004 κι αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πλέον χρήσιμα εργαλεία για τον προπονητή Περικλή Παπαζαφειρόπουλο

 

Παπαζαφειρόπουλος: «Εμφάνιση που μας δίνει ώθηση» 

Μπορεί τα Ιλίσια 2004 να αποχαιρέτησαν τον θεσμό του Κυπέλλου χάνοντας στην έδρα τους από την Α.Ε Χαλανδρίου με 3-1, ωστόσο, η εν γένει τους παρουσία κρίνεται ως ιδιαίτερα ενθαρρυντική, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Περικλή Παπαζαφειρόπουλου: 

«Η εν γένει παρουσία μας κόντρα στο Χαλάνδρι ήταν απόλυτα ικανοποιητική. Παλέψαμε στα ίσια απέναντι σ’ έναν αντίπαλο, που υπερέχει μίας κατηγορίας πραγματοποιώντα ςμία εμφάνιση που μας δίνει ώθηση ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που μας περιμένει στο πρωτάθλημα. 

Πλέον η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί στην αναμέτρηση της Κυριακής απέναντι στον Αττικό, όπου χρειαζόμαστε απαραίτητα την νίκη, ώστε να απομακρυνθούμε οριστικά από τις επικίνδυνες θέσεις του ομίλου»

 

 

Related posts

Μακρής: «Γιορτή με Αγιο Ιερόθεο, αλλα προέχει ο Κεραμεικός!»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Η διάρκεια θα καθορίσει τους στόχους μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Για να αποκτήσει αξία, πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕ Μεταμόρφωσης»

Kώστας Παλαιολόγος