free page hit counter
22.6 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παραιτήθηκε ο Ρούπτσος από την ΑΕ Χαλανδρίου

Τους λόγους αποχώρησής του από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου ανακοίνωσε με δήλωσή του ο έμπειρος προπονητής.

 

 

Οριστικά παρελθόν αποτελεί ο Κώστας Ρούπτος από την τεχνική ηγεσάι τηες ΑΕ Χαλανδρίου.

Η εντός έδρας ήττα από τον Γ.Σ. Αργυρούπολης σηματοδότησε την λήξη της παρουσίας του έμπειρου προπονητή στον πάγκο της φιλόδοξης ομάδας των βορείων προαστίων, όπου βρέθηκε για διάστημα 16 μηνών.

Ένα χρονικό διάστημα, όπου γεύτηκε αρκετές χαρές και σίγουρα έχει πολλά να κρατήσει.

Στη δήλωσή αποχώρησής του ο Κώστας Ρούττσος δφήλωσε τα εξής:

«Οι 16 μήνες στο Χαλάνδρι ήταν για εμένα ένας σημαντικός σταθμός της προπονητικής μου διαδρομής και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν και με εμπιστεύτηκαν, κάνοντας ειδική μνεία στο φετινό διοικητικό συμβούλιο αλλά και στον αρχηγό της ομάδας Νίκο Λουκά που αποτελεί πρότυπο Αθλητή. 

Είμαι περήφανος που την πρώτη χρονιά στο Χαλάνδρι, σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο πέτυχε η ομάδα τους στόχους της. Είμαι όμως εξίσου περήφανος για τη φετινή χρονιά και ειδικότερα για κάποιους ποδοσφαιριστές που ήρθαν το καλοκαίρι στην ομάδα και θα χαρώ πολύ να διακριθούν και να βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Η ομάδα διαθέτει κάποιους ποδοσφαιριστές με πολλή μεγάλη δυνατότητα εξέλιξης και αναμένω από αυτούς να διακριθούν και να φτάσουνε ψηλά. 

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προσωπικό φίλο και συνεργάτη Σάκη Κάντζο για τη βοήθεια του καθώς και για την παραχώρηση του Σπύρου Βενάρδου στο Χαλάνδρι, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. Χαίρομαι που στο Χαλάνδρι συνεργάστηκα με ανθρώπους που μπορέσαμε να συζητάμε τις διαφωνίες μας ήρεμα και να λύνουμε τις διαφορές μας πολιτισμένα. Φέτος κάναμε κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις, όπως το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με τον ΓΣ Αργυρούπολης δεν ήρθαν όμως δυστυχώς και τα ανάλογα αποτελέσματα. Φεύγω σαν φίλος, πιστεύω στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές και είμαι σίγουρος ότι με σκληρή δουλειά η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της. 

Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ το προπονητικό τιμ για την σκληρή δουλειά και την άριστη ποιότητα υπηρεσιών που προσέφερε και να δηλώσω ότι ήταν τιμή για εμένα που συνεργάστηκα μαζί τους.»

 

Related posts

Παπάγου – Ρουφ 0-1 | Στιγμιότυπα

admin

Τα Σούρμενα 2-1 εκτός τον Άγιαξ Ταύρου

Abola Team 3

Γιάννης Τασιούλης ο νέος Πρόεδρος στον Ήφαιστο Περιστερίου