free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πήρε Παναγιώτη Μπάκα η Αγία Ελεούσα

Στην ένταξη του 21χρονου επιθετικού από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου προχώρησε η δημοφιλής ομάδα των δυτικών προαστίων.

 

Την μεταγραφική της αντεπίθεση σ εόλα τα μέτωπα συνεχίζει ακάθεκτη η Αγία Ελεούσα, στην προσπάθειά της να δημιουργήσει ένα παζλ ταλαντούχων, αλλά και ποιοτικών ποδοσφαιριστών, ώστε να μπορέσει να σταθεί με αξιώσεις στο δύσκολο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Κάτω από αυτό το πλαίσιο, οι ιθύνοντες του συλλόγου προχώρησαν σε ακόμη μία σπουδαία μεταγραφή,α φού ενέταξαν στο ρόστερ τους τον 21χρονο επιθετικό Παναγιώτη Μπάκα από τον γειτονικό Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, που έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Θριάμβου Χαϊδαρίου, προωθήθηκε στο ανδρικό τμήμα του γειτονικού συλλόγου το 2012 – σε ηλικία 15 ετών – και την πρώτη του σεζόν στην Β΄ ΕΠΣΑ είχε 4 συμμετοχές. Την περίοδο 2013-2014 με τον Θρίαμβο στην Β΄ ΕΠΣΑ είχε 9 συμμετοχές, ενώ την σεζόν 2014-2015 είχε 20 συμμετοχές και 4 γκολ, πανηγυρίζοντας παράλληλα και την άνοδο από την Β΄ στην Α΄ ΕΠΣΑ. 

Στην Α΄ Αθήνας με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου την περίοδο 2015-2016 και προπονητή τον Χρήστο Κιούρκο, ο Μπάκας είχε 26 συμμετοχές και 9 γκολ, ενώ την περασμένη σεζόν (2016-2017) με προπονητή τον Νίκο Παπαρούνη, ο νεαρός επιθετικός είχε 22 συμμετοχές και 5 γκολ. Στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου (2017-2018) στην Α΄ Αθήνας με την φανέλα του Θριάμβου Χαϊδαρίου (προπονητής ο Διονύσης Κατραμάδος), ο νέος πλέον παίκτης της ΑΠΕ, είχε 6 συμμετοχές.

Σίγουρα πρόκειται για μία πολύ δυνατή μεταγραφή για τον σύλλογο της Αγίας Βαρβάρας και όλοι στην ΑΠΕ περιμένουν ο Μπάκας να ηγηθεί και να δώσει περαιτέρω πνοή στην επιθετική γραμμή. Επίσης μέχρι την Δευτέρα, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα πιθανότατα θα προχωρήσει και σε μία ακόμη μεταγραφή.

 

Related posts

Γιαννόπουλος: «Νίκη που μας δίνει ώθηση»

Kώστας Παλαιολόγος

«Χορεύει» η Αγία Ελεούσα στις 17 Μαρτίου!

Kώστας Παλαιολόγος

Ψύλλιας: «Έχουμε μπροστά μας εννιά τελικούς»

Kώστας Παλαιολόγος