free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στον πάγκο των Μελισσίων ο Μπουγάς!

Τα ηνία του συλλόγου των βορείων προαστίων ανέλαβε ο έμπειρος τενχικός και παλαίμαχος άσος των Εθνικού Πειραιά και Πανιωνίου.

 

 

Ο Δημήτρης Μπουγάς αποτελεί με κάθε επισημότητα τον νέο τεχνικό καθοδηγητή των Μελισσίων.

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα που έφεραν την ομάδα των βορείων προαστίων στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, δημιούργησαν ραγδαίες εξελίξεις τα εσωτερικά του συλλόγου, φέρνοντας στην άκρη του πάγκου τον παλαίμαχο άσο των Εθνικού και Πανιωνίου. 

Ο εορτάζων τεχνικός, ο οποίος τα πέντε προηγούμενα χρόνια είχε βρεθεί στη άκρη του πάγκου του ΑΟΝ Αργυρούπολης, με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr» εμφανίστηκε πανέτοιμος για την νέα πρόκληση της προπονητικής του διαδρομής: 

«Νιώθω πανέτοιμος για τον νέο σταθμό της προπονητικής μου καριέρας. Έρομαι σε μία ομάδα, πολύ αξιόλογη, όπως είναι τα Μελίσσια, τα οποία παλεύουν για τη παραμονή τους στην Β’ Κατηγορία. Αυτό, πιυ έχω να υποσχεθώ είναι ότι από την πλευρά μου θα δώσω ό,τι μπορώ κια θα δουλέψω,. Με σκοπό η νέα μου ομάδα να μην αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα και να φανεί όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική στην κρίσιμη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ξεκάθαρος στόχος είναι να φανούμε όσο το δυνατόν πιο αξιοπρεπείς»

 

Related posts

Μπουγάς: «Ομάδα που σκοράρει συνεχώς ο Υμηττός…»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Να διατηρήσουμε τη διαφορά από τους διώκτες μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα»

Kώστας Παλαιολόγος