free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Θλάση ο Ατματζίδης στην Κηπούπολη!

Με θλάση στον προσαγωγό εγκατέλειψε ο 31χρονος μέσος στο επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της νέας του ομάδας κόντρα στην Ελευθερούπολη.

 

 

Επειγόντως ευχέλειο νιώθουν στην Κηπούπολη ότι χρειάζεται  να κάνουν όσο είναι καιρός!

Κι αυτό, διότι τελειωμό δεν φαίνεται να έχει η απίστευτη κακοδαιμο΄νία που κυνηγάει φέτος τη νεοφώτιστη ομάδα των δυτικών προαστίων με τους συνεχόμενους τραυματισμώούς σημαντικών παικτών. 

Ο τελευταίος χρονικά παίκτης που είδε το όνομά του να προστίθεται στο πλούσιο ιατρικό δελτίο δεν είναι άλλος από τον νεοαποκτηθέντα Μιχάλη Ατματζίδη! 

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικό στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Κηπούπολης κόντρα στην Ελευθερούπολη, αποχώρησε με σοβαρό τραυματισμό στον προσαγωγό και οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για θλάση. 

Μάλιστα, για να είναι απόλυτα σίγουροι όλοι στην ομάδα με τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Ατματζίδη, αποφασίστηκε ο έμπειρος μέσος να υποβληθεί εντός των ημερών σε μαγνητική τομογραφία. 

Το νέο κρούσμα σοβαρού τραυματισμού, που έρχεται να πλήξει την ομάδα, μοιραία επέφερε τον εύλογο προβληματισμό για τον τεχνικό Δημήτρη Φιλίππου, ο οποίοε τόνισε τα εξής: 

«Αυτό που συμβαίνει φέτος, κυριολεκτικά δεν έχει προηγούμενο! Μα έχουν μουντζώσει! Δενη υπάρχει άλλη εξήγηση. Το θέμα είναι η ομάδα να βρει την πνευματική και ψυχική της ηρεμία και να σηκώσει κεφάλι το συντομότερο δυνατό. Οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις είναι συνεχόμενες και δεν επιτρέπεται η παραμικρή χαλάρωση»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Το ήθελε,το πίστεψε,το πήρε!

Γιάννης Μελίτας

Φυλακούρης: «Πολύ σημαντική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Φιλίππου: «Ας πάνε οι παίκτες όπου θέλουν την ομάδα!»

Kώστας Παλαιολόγος