free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Ήμασταν πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι»

Στους τομείς που οδήγησαν τον ΑΟ Ιλίου στην πέμπτη συνεχόμενη νίκη, αναφέρθηκε ο τενχικός της πρωτοπόρου ομάδας Γιώργος Τζώτζης (φωτό).

 

 

Την ξέφρενη κούρσα του στον απαιτητικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνεχίζει ακάθεκτος ο ΑΟ Ιλίου.

Η ομάδα των βορειοδυτικών προαστίων απέναντι στον Κεραυνό Γλυφάδας πανηγύρισε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της, γεγονός το οποίο την εδραίωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών Γιώργο Τζώτζης αναφέρθηκε στις πτυχές της νέας επιτυχίας:

«Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Δεν ξέραμε εκ των προτέρων τί  επρόκειτο να συναντήσουμε από αγωνισιτκής πλευράς κι αυτό το στοιχείο μας έκανε ακόμη πιο κουμπωμένους και προσεκτικούς.

Ευτυχήσαμε να πετύχουμε δύο γρήγορα τέρματα, με άμεση συνέπεια να ελέγξουμε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα και να αναλάβουμε την απόλυτη πρωτοβουλία στη συνέχεια.

Στο δεύτερο μέρος και μετά την μείωση του σκορ από πλευράς αντιπάλων με την αγωνιστική μας συμπεριφορά δεν επιτρέψαμε να δημιουργηθούν περαιτέρω κίνδυνοι και διαχειριστηκαμε πολύ σωστά το παιχνίδι» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γιώργου Τζώτζη, για να προσθέσει:

Η προσοχή μας τώρα έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στην αναμέτρηση με την Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Μία πολύ δυνατή κι αξιόμαχη ομάδα . Σεβόαμστε τον αντίπαλό μας και ήδη προετοιμαζόμαστε με ιδιαίτερη προσήλωση, με σκοπό να φανούμε όσο το δυνατόν πιο δυνατοί και αποφασισμένοι για την νίκη. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να εκμεταλλευτούμε όσο το δυνατόν περισσότερο την έδρα μας».

 

 

 

 

Related posts

Αγκαλιάζει την παραμονή ο Κεραυνός Γλυφάδας!

abola10

«Το αποτέλεσμα μας αδικεί»

Kώστας Παλαιολόγος

«Βόμβες» με Τσαγκαράκο, Πλακοπίτα το Καλαμάκι

Kώστας Παλαιολόγος