free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ενίσχυση με Μπιρμπίλι ο Πανθηραϊκός!

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε ο Πανθηραϊκός. Συγκεκριμένα, οι νησιώτες έπειτα από προσωπικές ενέργειες του Τάκη Γρυπαίου ήρθαν σε συμφωνία με έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν τα τελευταία χρόνια για λογαριασμό του Αγιου Ιερόθεου.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Αρχοντάκη θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός που μπορεί να αγωνιστεί και στη μεσαία γραμμή, Δημήτρης Μπιρμπίλι.

Ο πρώην άσος των Περιστεριωτών ήρθε σε συμφωνία με το σύλλογο των δυτικών προαστίων βάζοντας την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικο.

Τα τελευταία τρια χρονια με τη φανέλα των «κιτρινομαυρων» ο Μπιρμπίλι μέτρησε σχεδόν τις περισσότερες συμμετοχής σε σχέση με τους παίκτες που αγωνίστηκαν όντας από τους κορυφαίους για τον Άγιο, έχοντας πανηγυρίσει και μια άνοδο από το τοπικό πρωτάθλημα.

Πλην του συλλόγου από τα δυτικά προάστια, το νέο απόκτημα του Πανθηραϊκού έχει περάσει από Χαλκίδα, Δόξα Βύρωνος, Προοδευτική και σε αρκετούς άλλους συλλόγους όπως και η Νέα Ιωνια και ο Ηλυσιακός.

Related posts

Εκλογές στον ΠΟΑ την Παρασκευή 28/6

Abola Team 3

Πάρις Κωνσταντακόπουλος: “Δεν ζαλίζει η κορυφή τον Αήττητο”.

Abola Team 2

Γ’ Εθνική: Ξέφυγε η Ηλιούπολη (4-0)

Abola Team