free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

Επιτυχίες στο Κύπελλο Θρασύβουλος και Μικρασιατική

Καλύτερος και δίκαια ο Θρασύβουλος επικράτησε στην Φυλή του Αστέρα Μαγούλας και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ.

Τα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι: Τσινακίδης, Μυστρίδης 58’, Βυζανιάρης στο 77’ ο οποίος μάλιστα ήταν και από τους κορυφαίους παίκτες του γηπέδου.

Για λογαριασμό του Αστέρα σκόραρε ο Μειμαρίδης 48’.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τραυματίστηκε στο 57’ ο τερματοφύλακας του Αστέρα Κυδώνης στο γόνατο με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

 

Διαιτήτευσε ο Δημόπουλος. Βοηθοί: Οικονόμου, Μπαλάνης. Παρατηρητής Χρήστος Παππούς.

 

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Πυρένης, Πιτέλης, Πρίντεζης, Σφακιανάκης Κ., Μυστρίδης, Βυζανιάρης, Χαλιμούρδας, Κοντούλης Α., Τσινακίδης, Κοντούλης Γ..

 

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κυδώνης(58’ λ.τρ. Ρόκας), Κατσανέας Γ.(57’ Μπάλλα), Κουσιορής(67’ Χαλκίδης), Βάσης Χ., Λογοθέτης Φ., Χαραλαμπίδης(68’ Κεσόβ), Χαλβατζίου, Βάσης Η., Λογοθέτης Α., Μεϊμαρίδης, 

Με γκολ που σημείωσε ο Γ. Κουφής στο 75’ η Μικρασιατική Μεγάρων για την 2η φάση του κυπέλλου στο γειτονικό ντέρμπι επικράτησε στην Νέα Πέραμο της τοπικής ομάδος 1-0.

Η ομάδα των Μεγάρων του Χάρη Κουστέρη τελείωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές αφού ο διαιτητής Μεντής απέβαλε στο 90’ τον Τσούτση που έσπρωξε αντίπαλο.

 

ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ(προπονητής Χάρης Κοπιτσής):  Χόντος, Τσολιάκος, Γεωργιάδης, Ζώγαλης(46’ Καμπόλης), Μανώλης, Τσιούνης, Κάντρο(65’ Μωραΐτης), Πρόκου(59’ Κήττας), Σεβαστής, Νάκος(46’ Χαραλαμπόπουλος), Δράγασης.

 

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ(προπονητής Χάρης Κουστέρης): Υφαντής, Καλαϊτζής Ν., Νότα Α., Λέζης Γ., Κουτσουμπής, Κούρσος(55’ Ζουμπουρλής), Ρήγας, Καλαϊτζής Α.(55’ Καραμπλάκας), Χαλιώτης Ν.(72’ Χαλιώτης Ε.), Καλιπέτσης(46’ Τσούτσης),  Κουφής Γ.

Related posts

ΕΠΣΔΑ: Οι διαιτητές του ερχόμενου σαββατοκύριακου (22-23/21)

Nάσος Φακίδης

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΔΑ

Abola Newsroom

Εύκολα ο Πανασπροπυργιακός του Νίκου Κωτσοβού στο Κύπελλο ΕΠΣΔΑ 4-0 τον Πυρρίχιο

Abola Team 3