free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Να ανταποκριθούμε στις ιδιαιτερότητες»

Στις δύσκολες γηπεδικές συνθήκες που θα συναντήσει η Λυκόβρυση στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κολωνό στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας Κώστας Ιωάννου.

 

 

Με την ψυχολογία στα ύψη από την παρθενική νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, αλλά με το εκκωφαντικό 7-0 επί του Χαλκηδονικού, θα παραταχθεί η Λυκόβρυση στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κολωνό.

Οι μικρές διαστάσεις του γηπέδου της Ακαδημίας Πλάτωνα, αν μη τι άλλο «πονοκεφαλιάζουν» τον προπονητή Κώστα Ιωάννου, ο οποίος όλο το διάστημα που προηγήθηκε, φρόντισε να προετοιμάσει ιδανικά τους ποδοσφαιριστές του για το τί πρόκειται να συναντήσουν

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του κόουτς της Λυκόβρυσης: 

«Είμαστε σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση, που απορτρέει από την πρώτη μας νίκη στο νέο πρωτάθλημα, ωστόσο, ταυτόχρονα έχουμε στραμμένη την προσοχή μας αποκλειστικά στην κρίσιμη  εκτός έδρας αναμέτρηση που μας περιμένει απέναντι στον Κολωνό. Όλο αυτό το διάστημα προετοιμαζόμαστε,  ώστε να ανταποκριθούμε στις ιδιαιτερότητες που συγκεντρώνει το εν λόγω παιχνίδι, με πιο σημαντική, τις μικρές διαστάσεις του αγωνιστικού χώρου. Απ[ό την πλευρά μας θα πάμε αποφασισμένοι να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, απέναντι σε ένα πολύ αξιόλογο αντίπαλο»

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ανανέωσε και ο αρχηγός της Αθηναϊδας Γιάννης Κατσούδας

Σημαντήρας: Τα παιχνίδια να κρίνονται στους αγωνιστικούς χώρους…

Abola Team

Αγ. Ελεούσα-Χαλκηδονικός 0-0

Abola Team 3