free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Να είμαστε 100%΄συγκεντρωμένοι»

Στους τομείς που θα αυξήσουν τις πιθανότητες νίκης κόντρα στα Πετράλωνα, στάθηκε ο προπονητής του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης.

 

 

Με την αποφασιστικότητα για νίκη να ξεχειλίζει, ολοκλήρωσε ο Πανερυθραϊκός την προετοιμασία του ενόψει του σαββατιάτικου καθορισιτκού αγώνα κόντρα στα Πετράλωνα. 

Ένα παιχνίδι, όπου η ομάδα των βορείων προαστίων καλείται να αποδείξει εντός του αγωνιστικού χώρου τη διαρκή της άνοδο, απέναντι σε έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου, που έχει θέσει υψηλές βλέψεις 

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στο στρατόπεδο του συλλόγου της Νέας Ερυθραίας λίγες ώρες πριν την τέλεση του σπουδαίου αγώνα, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Αντώνη Τσιμπάκη: 

«Όλες αυτές τις ημέρες δουλέψαμε πολύ εμπεριστατωμένα επάνω σε θέματα που αφορούν την τακτική. Διακρίνω τρομερή δίψα για προσφορά από τους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι θέλουν όσο τίποτε άλλο να φανούν ανταγωνιστικοί κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι τα Πετράλωνα. Θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι εάν θέλουμε να αυξήσουμε τις πιθανότητες νίκης. Από την πλευρά μας βρισκόμαστε σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Με προσήλωση και σοβαρότητα θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό».

 Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός Αντώνης Τσιμπάκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει εκ νέου στις υπηρεσίες του Φοίβου-Φώτιου Κατσαρά, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και «φώναξε» ετοιμοπόλεμος.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Γκλεγκλές: «Ξεκάθαρος στόχος οι τρεις βαθμοί»

Kώστας Παλαιολόγος

Όνειρα για πιο ψηλά κάνει ο Ρηγόπουλος!

abola10

Γκλεγκλές: «Δεχθήκαμε ένα φθηνό γκολ…»

Kώστας Παλαιολόγος