free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Να μπούμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα!»

Στον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει οι παίκτες του να προσεγγίσουν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Λιοσίων, αναφέρθηκε ο τεχνικός των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας.

 

 

Την ξέφρενη κούρσα του που τους έχει φέρει μόνο του στην κορυφή του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ θα επιδιώξει να διευρύνεουν οι Τράχωνες απέναντι σοτν Ολυμπιακό Λιοσίων.

Το συγκρότημα των νοτίων προαστίων, το οποίο μετρούσε το απόλυτο νικών  στις πέντε πρώτες αγωνιστικές πριν αναδειχθεί ισόπαλο με 1-1 απέναντι στο Παλαιό Φάληρο την περασμένη αγωνιστική, έχει τη δυνατότητα να αποσπαστεί κι άλλο  από τους ανταγωνιστές του, αφού φιλοξενεί μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του ομίλου, ο οποίος με τη σειρά του έχει να επιδείξει τρία διπλά σε ισάριθμες επισκέψεις του, κόντρα σε Θρίαμβο Χαϊδαρίου, ΠΑΟ Ρουφ και Νέα Ιωνία και όλες με το ίδιο σκορ (0-1)!

Ο αρχιτέκτονας της εκπληκτικής πορείας των Τραχώνων Γιάννης Κουσάνας στις δηλώσεις του στάθηκε στην ανάγκη η ομάδα του να εμφανιστεί απόλυτα αφοσιωμένη στο αγωνισιτκό της πλάνο: 

«Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός Λιοσίων, που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Από την πλευρά μας θα πρέπει να φανούμε πολύ συνεπείς στο αγωνιστικό μας πλάνο και να μπούμε με την απαιτούμενη σοβαρότητα. Θέλουμε να κερδίσουμε, ώστε να παραμείνουμε ψηλά και να αποκτήσουμε ακόμη καλύτερη ψυχολογία, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας. 

Στο καθαρά αγωνιστικό «κομμάτι» στα ευχάριστα για τον τεχνικό Γιάννη Κουσάνα συγκαταλέγεται η επιστροφή των Δημήτρη Καρβούνη και Βίκτωρα Δημογιάννη, οι οποίοι αποθεραπεύθηκαν πλήρως και φώναξαν ετοιμοπόλεμοι.

 

 

 

 

Related posts

Αποχαιρετούν το 2019 στο ΓΣ Αργυρούπολης! (φώτο)

abola10

Τρανός: «Να κρατήσουμε αλώβητη την έδρα μας»

Kώστας Παλαιολόγος

Βλάχος: «Συγκεντρωμένα όπως σ’ όλα τα ματς»

Kώστας Παλαιολόγος