free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λάρισα-Λεβαδειακός 1-0 και Γιάννινα-Κέρκυρα 2-1

Η ΑΕΛ πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 κόντρα στον Λεβαδειακό χάρη στο γκολ του Ναζλίδη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι «βυσσινί» έδωσαν συνέχεια στην εκτός έδρας νίκη επί του Πλατανιά, φτάνοντας τους έξι βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια, ενώ οι Βοιωτοί δεν κατόρθωσαν να διατηρήσουν το φετινό αήττητο, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα!

 

Η επιθετικότητα με την οποία ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να τους αποφέρει ένα γκολ από τα… αποδυτήρια, καθώς στο 25ο δευτερόλεπτο ο Ντέλετιτς σέντραρε για τον Κριζμάν, η κεφαλιά του οποίου έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 27΄ νέα κεφαλιά, του Αγκάνοβιτς αυτή τη φορά, δεν βρήκε στόχο και κάπου εκεί οι «πράσινοι» ισορρόπησαν και ξεκίνησαν τις δικές τους αναζητήσεις. Έτσι, στο 36΄ είχαν τη δική τους μεγάλη στιγμή, όταν ο Λεονάρντο στην πλάτη της άμυνας «έστρωσε» στον Φαβάρο, κι εκείνος σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

 

Ο αγώνας ήταν ανοιχτός και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μπόζοβιτς στο 49΄ να προλαβαίνει με τάκλιν (!) τον Γιακουμάκη στο όριο της περιοχής, τον Επασί να επεμβαίνει στο πλασέ του Κριζμάν (59΄), το σουτ του Μητρόπουλου να καταλήγει ύστερα από κόντρα ελάχιστα πάνω από το δοκάρι (61΄) και στην εκτέλεση του κόρνερ η κεφαλιά του Φαβάρο να περνά άουτ, ενώ στο 70ό λεπτό ο Τζοβάρας απέβαλε τον Ανιγκό, για διαμαρτυρία.

 

Στον εναπομείναντα χρόνο, το σουτ του Γιακουμάκη στο 76΄ πέρασε μόλις άουτ κι εκείνο του Μητρόπουλου στο 77΄ μπλόκαρε ο Μπόζοβιτς. Κι ενώ ο αγώνας όδευε προς ένα μεγαλοπρεπές 0-0, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε ο Ναζλίδης με κεφαλιά να νικήσει τον Επασί και να δώσει μια πολύ σημαντική νίκη στη Λάρισα.

 

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Γουάλας, Ζίζιτς, Φάρκας, Ρέντζας (54΄ Μασούρας), Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο (68΄ Περόνε), Κριζμάν (81΄ Γιαννιτσάνης), Ναζλίδης.

 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Επασί, Τσαμπούρης, Μεντί, Λεονάρντο, Τριποτσέρης, Φαβάρο, Ομπιόρα (81΄ Καλτσάς), Μητρόπουλος, Γιουσούφ, Μπραντάο (84΄ Μπελγκαζουανί), Γιακουμάκης.

Για δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι ο ΠΑΣ Γιάννινα πανηγύρισε τη νίκη με ανατροπή μετά το 2-1 επί της Κέρκυρας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα που διεξήχθη στους «Ζωσιμάδες» για την 9η αγωνιστική της Super League. Και μπορεί το πρώτο ημίχρονο να ήταν… κακοποίηση του ποδοσφαίρου με το θέαμα που… δεν προσέφεραν οι ομάδες, το δεύτερο όμως ήταν απολαυστικό. Ο «Άγιαξ» της Ηπείρου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει τον αγώνα με 2-1. Η Κέρκυρα προηγήθηκε στο 72΄ με τον Παμλίδη, για να ισοφαρίσει ο ΠΑΣ στο 75΄με τον Κόντε και να πάρει τη νίκη με τέρμα του Γιάκου στο 82΄. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη του ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες» με ανατροπή, μετά το τρίποντο επί του Πλατανιά.

 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος (62′ Νικολιάς), Μαυροπάνος, Μιχαήλ, Λίλα, Γαρουφαλιάς (55′ Σολτάνι), Γιάκος, Μπουκουβάλας, Ναδάλες, Κόντε, Χαλκιαδάκης (68′ Χαλκιαδάκης).

 

 

ΚΕΡΚΥΡΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Ιωάννου, Γρομητσάρης, Σοϊλέδης, Σιόντης, Μπαλάφας (60′ Ζορμπάς), Επστάιν, Γκομές, Αρτυματάς, Παμλίδης.

 

 

Related posts

CISM: Επιστρέφει με το κεφάλι ψηλά η Εθνική Ενόπλων Ελλάδος!

Abola Newsroom

Στον ΟΦΗ ο Λεάλ!

Abola Team 2

Καββαδίας: Δύσκολος όμιλος, με εξαιρετικές ομάδες

Abola Team