free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση»

Την συμπαράσταση του κόσμου κόντρα στον Ήφαιστο Περιστερίου ζήτησε ο τεχνικός της ΑΕ Ηρακλείου Νίκος Παπαρούνης. 

 

 

Με ακλόνητη την πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα, θα φιλοξενήσει η ΑΕ Ηρακλείου τον δυνατό κι επικίνδυνο Ήφαιστο Περιστερίου σε μία από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της έβδομης αγωνιστικής για την έβδομη αγωνισιτκή του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Άπαντες στον σύλλογο των βορείων προαστίων έχουν συναισθανθεί τη σπουδαιότητα του αγώνα και φέρονται διατεθειμένοι να υπερβάλλουν εαυτούς, ώστε να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέελσμα κόντρα στο συγκρότημα του Θόδωρου Τρανού.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Νίκου Παπαρούνη: 

«Όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε ιδανικά για ένα σπουδαίο ντέμρπι. Αντιμετωπίζουμε μία ιδιαίτερα ποιοτική και δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Ήφαιστος Περιστερίου και θα επιδιώξουμε να βρούμε τον καλύτεροι δυνατόν αγωνιστικό ρυθμό, ώστε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να διαφυλάξουμε την έδρα μας και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο θα μας δώσει έξτρα ώθηση, ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για ό,τι καλύτερο μπορούμε».

 

 

 

Related posts

Γαζής: «Πρόκληση το ματς με Αγίους Αναργύρους»

Kώστας Παλαιολόγος

Σμυρνής: «Πήραμε μία επαγγελματική νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Τρανός: «Παίξαμε για την ιστορία μας!»

Kώστας Παλαιολόγος