free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σκλάβος: «Πάμε για το καλύτερο δυνατόν»

Το στίγμα του για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Χαλκηδόνα έδωσε ο τεχνικός του Ηφαίστου Μπάμπης Σκλάβος.\

 

Αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να φτάσει στην τέταρτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας παρουσιάζεται ο Ήφαιστος, απέναντι στην Χαλκηδόνα. 

Οι «ερυθροκίτρινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τις ανάγκες της κυριακάτικης αναμέτρησης, με τον τεχνικό Μπάμπη Σκλάβο να συνιστά αυξημένη προσοχή και συγκέντρωση. 

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου υπήρξε κατηγορηματικός: 

«Μς περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, που διαθέτει πολλούς ποιοτικούς κι έμπειρους ποδοσφαιριστές με παραστάσεις σημαντικών αγώνων στο παλμαρέ τους. Εμείς από την πλευρά μας όλη αυτή την εβδομάδα που είχαμε στη διάθεσή μας δουλέψαμε πολύ μεθοδικά σε πολλούς τομείς, με σκοό να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι. 

Ανταπεξήλθαμε σ’ ένα πολύ κοπιαστικό πρόγραμμα τις προηγούμενες εβδομάδες και προετοιμαστήκαμε για το ντέρμπι που μας περιμένει. Αυτό, εξάλλου αποτυπώνεται και από το γεγονός ότι με τον προσεχή μας αντίπαλο μας χωρίζει ένας μόλις βαθμός. Θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό»

 

 

Related posts

«Παιχνίδι από το οποίο έχουμε μόνο να κερδίσουμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Σκλάβος: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

«Η ομάδα δεν έχει ταβάνι!»

Kώστας Παλαιολόγος