free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Πάμε με σεβασμό στον αντίπαλο»

Στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης με τους Τράχωνες αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής.

 

 

Με την αποφασιστικότητα για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Τράχωνες να ξεχειλίζει, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός Λιοσίων στην εκτός έδρας αναμέτρησή του κόντρ αστους πρωτοπόρους Τράχωνες. 

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι προέρχονται από την εντός έδρας ήττα της περασμένης  αγωνιστικής απο τον Αθηναϊκό (0-1) θέλουν όσο τίποτε άλλο να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα. 

Σύμμαχό τους σ’ αυτή την ροσπάθεια προβλέπεται αν έχουν τις εξαιρετικές επιδόσεις, που έχουν να επιδείξουν στις τρεις προηγούμενες εξόδους τους, όπου μέτρησαν ισάριθμα «διπλά» σε πολύ δύσκολες έδρες και μάλιστα με το ίδιο ακριβώς σκορ (0-1) επί των Θριάμβου Χαϊδαρίου, ΠΑΟ Ρουφ και Νέας Ιωνίας αντίστοιχα

 Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Λεωνίδα Σμυρνή:  

«Πάμε :με απόλυτο σεβασμό στον αντίπαλο για ένα πολύ δυαντό παιχνίδι. Η αίσθησή μου είανι θα αναμετρηθούν οι δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου και είναι στο χέρι μας να διεξάγουμε ένα πολύ όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα. Πάμε δυνατά, ώστε να φανούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση». 

Στα θετικά για τη τεχνική ηγεσία λογίζεται η επιστροφή των Χρήστου Γκαβζίδη και Κώστα Φραγκόπουλου, οι οποίοι ξεπέρασαν πλήρως τους τραυματισμούς τους. Αντίθετα θα απουσιάσει για ακόμη ένα παιχνίδι ο Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος βρίσκεταις το τλεικό δστάδιο αποθεραπείας του

 

 

Related posts

ΜΕΛΙΣΣΙΑ – ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΠΕΡ/ΡΙΟΥ 1-1 Τα στιγμιότυπα

admin

Γκοβερίνος: «Κερδίσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας»

Kώστας Παλαιολόγος

Σμυρνής: «Θέσαμε γερές βάσεις την τελευταία διετία»