free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Την ικανοποίησή του για τη νίκη επί του Ποσειδώνα Γλυφάδας και την συνολική εικόνα της ομάδας του εξέφρασεο τενχικόςτης Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου.

 

 

Την επιστροφή της στις νίκες πραγματοποίησε η Κηπούπολη με την σπουδαία εκτός έδρας επικράτησή της επί του Ποσειδώνα Γλυφάδας με  2-0. 

Το νεοφώτιστο συγκρότημα των δυτικών προαστίων επιδεικνύοντας χαρακτήρα και εικόνα νικητή καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, πιστοποίησε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα, θυμίζοντας σε όλους ότι θα αποτελέσει σκληρό καρύδι για οποιονδήποτε αντίπαλο στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ. 

Γεγονός το οποίο προκάλεσε  την ικανοποίηση του τεχνικού Δημήτρη Φιλίππου, ο οποίος τόνισε τα εξής: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική μας εικόνα απέναντι στον Ποσειδώνα Γλυφάδα. Παρά το γεγονός ότι είχαμε να καλύψουμε κάποιες σημαντικές απουσίες βασικών μας παικτών βγάζοντας πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. 

Όλοι οι παίκτες που κλήθηκαν να αγωνιστούν ανταπεξήλθαν απόλυτα στις απαιτήσεις της αναμέτρησης, με άμεση συνέπεια να φτάσουμε δίκαια στην νίκη. Δείξαμε χαρακτήρα και αυτό το στοιχείο θα φροντίσουμε να το κρατήσουμε ενόψει της καθοριστικής συνέχειας του πρωταθλήματος».

 

 

Related posts

Μιχαηλίδης (Μικρασιατικός): Nα επικρατήσει το δίκαιο και το σωστό

admin

Βλάχος: «Πήραμε μία σημαντική όσο και δύσκολη νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση ο Κωνσταντάκης στον Νεοπεντελικό

Kώστας Παλαιολόγος