free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιντζέκαρος: «Με τέτοιες εμφανίσεις μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι»

Τον ενθουσιασμό του από την συνολική εικόνα των παικτών του κόντρα σοτν Πανερυθραϊκό, εξέφρασε ο προπονητής των Πετραλώνων Βαγγέλης Ιντζέκαρος.

 

 

Ένα δείγμα των φετινών τους δυνατοτήτων παρουσίασαν τα Πετράλαωνα στη εκτός έδρας ισόπαλη με 1-1 αναμέτρηση κόντρα στον ισχυρό Πανερυθραϊκό. 

Απέναντι σε μία απ[ό τις ποιοτικότερες ομάδες του δευτέορυ ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, οι νεοφώτισοτι έδειξαν την δύναμή τους, αποδεικνύοντας ότι η μέχρι τώρα άκρως επιτυχημένη πορεία τους μόνο ως τυχαία δεν μπορεί να εκληφθεί. 

Ειδικά η εμφάνιση του δευτέρου μέρους άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό Βαγγέλη Ιντζέκαρο, ο οποίος επιβράβευσε τους παίκτες του: 

«Στο πρώτο ημίχρονο επηρεαστήκαμε πολύ από τον δυνατό αέρα και δεν μπορέσαμε να αποδώσουμε αυτά που θέλαμε. Στο συγκεκριμένο διάστημα το παιχνιδι ήταν πολύ ισορροπημένο, ενώ δεχθήκαμε το γκολ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους. 

Στην επανάληψη οι παίκτες μου μπήκαν πολύ δυαντά και αποφασιστικά, αποσκοπώντας σ’ εάν γρήγορο γκολ. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο 57’ κι από εκίνο το σημείο κι έπειτα νομίζω ότι κυριαρχήσαμε στον αγωνισιτκό χώρο, αφού δημιουργήσαμε και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες να φύγουμε ακόμη και με την νίκη επό την έδρα του Πανερυθραϊκού» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού των Πετραλώνων, για να προσθέσει: 

«Θεωρώ ότι πήγαμε εξαιρετικά απέναντι σε μία ομάδ,α η οποία ουσιαστικά είναι η ίδια σε πρόσωπα με πέρυσι, όου διεκδίκησε μέχρι τέλους τον τίτλο του πρωταθλητή. Και δεν θα πρέπει αν ξεχνάμε ότι είμαστε μία ολοκαίνουρια ομάδα, ένα σύνολο δύο ηνών, το οποίο τώρα προσπαθεί να βρει την ομοιογένεια του. Θεωρώ όιτι με τέτοιες εμφανίσεις κι απέναντι σε ομάδες με τη δυναμική ακι την ποιότητα του Πανερυθραϊκού μπορούμε να είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον και να περιμένουμε πολλά»

 

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου

Abola Team

Βενάκης: «Παιχνίδι όπως όλα τ’ άλλα αυτό με τον Απόλλωνα Χαλανδρίου»

Εν αναμονή των εξελίξεων στον Εθνικό Αστέρα

abola10