free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Εκμεταλλευτήκαμε τα στημένα και είχαμε συγκέντρωση»

Στους τομείς που οδήγησαν την ομάδα του στην νίκη επί της Νέας Σμύρνης, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

 

Την εκπληκτική της πορεία στον πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Αλσούπολη με τη σπουδαία της νίκη επί της Νέας Σμύρνης με 3-1.

Μία επιτυχία, η οποία συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση για την ομάδα των βορείων προαστίων, η οποία φέτος αποδεικνύει ότι μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο και να διεκδικήσει πράγματα.

Ο τεχνικός Παναγιώτης Καλαϊτζίδης στις δηλώσεις που παραχώρησε, τόνισε ότι η ομάδα του εμφανίστηκε αρκετά προσηλωμένη και σοβαρή για τις ανάγκες του συγκεκριμένου παιχνιδιού, εκμεταλλευόμενη την ικανότητά της στις στημένες φάσεις

«Θεωρώ ότι αντιμετωπίσαμε μία ομάδα, η οποία φρόντισε να κλείσει τους χώρους και να μην μας επιτρέψει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Καθαρίσαμε το ματς εκμεταλλευόμενοι την ικανότητά μας στις στημένες φάσεις, ενώ παράλληλα δείξαμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης. Στοιχεία πολύ σημαντικά για την έκβαση των αγώνων. Μπήκαμε αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούμε τον παράγοντα έδρα και τα καταφέραμε. Αξίζου συγχαρητήρια οι ποδοσφαιριστές μου».

 

Φόβοι για Μαυρουδή 

Η άνετη επικράτηση επί της Νέας Σμύρνης σκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Φώτη Μαυρουδή., Ο ικανός στράικερ της Αλσούπολης αποχώρησε με χτύπημα στο γόνατο 28ο λεπτό έπειτα από σύγκρουσή του με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ο τραυματισμός του, όπως είναι φυσικό, προκάλεσε την έντονη ανησυχία όλων.

Μάλιστα, ο Μαυρουδής αναμένεται να υποβληθεί εντός των ημερών σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας και θα αναδείξουν το μέγεθος του τραυματισμού του.

Από την άλλη πλευρά, στα ευχάριστα συγκαταλέγεται η επιστροφή του Ζώη Στρούγγαρη στην ενεργό δράση. Ο αριστεροπόδαρος μπακ επανήλθς στους αγωνιστικούς χώρους έπειτα την επέμβαση στους χιαστούς που τον κράτησε για ένα μήνα μακριά από την ενεργό δράση.

 

 

Related posts

«Έχει πολύ δρόμο ακόμη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο ΑΟΝ Αργυρούπολης του Μπάμπη Κατσάνου 1-0 το Καματερό

Abola Team 3

Ζαμπούρας: «Νίκη που μας δίνει τη δυνατότητα να ξεφύγουμε!»

Kώστας Παλαιολόγος