free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κορυφή ο Ήφαιστος, 2-0 την Χαλκηδόνα!

Με απίστευτης ομορφιάς τέρματα των Μαναριώτη (22’) και Τσεσμέλογλου (28’) ο Ήφαιστος επικράτησε 2-0 της Χαλκηδόνας στο «Στ. Μελισσουργός» και βρέθηκε στην κορυφή του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

 

 

 

Την γλυκιά μοναξιά της κορυφής στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας απολαμβάνει από το απόγευμα της Κυριακής (29/10) ο Ήφαιστος. Οι «δρυθροκίτρινοι αποδίδοντας εξαιρειτκό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης επιβλήθηκαν με  2-0 της μαχητικής Χαλκηδόνας με 2-0 στο «Στ. Μελισσουργός» κι εκμεταλλεύθηκαν στο έπακρο την ισοπαλία του ΑΟ Καραβά με τον Αμπελακιακό (2-2) 

Το συγκρότημα του Μπάμπη Σκλάβου παρουσίασε αξιοθαύμαστη εικόνα, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχορνο, διάστημα, όπου σημείωσε τα δύο του τέρματα.

 Ασρχικά στο 22’ ο Βασίλης Μαναριώτης με σουτ – φωτοβολίδα από τα 25 μέτρια, έστειλε την μπάλα στο «παρταθυρο» της εστίας του Μπάλλα για το 1-0.

Έξι λεπτά αργότερα (28‘) οι γηπεδούχοι ζευγάρωσαν τα τέρματά τους με ένα εξίσου απίστευτης ομορφιάς γκολ του Τσεσμέλογλου.

Ο νεαρός επιτελικός μέσος του Ηφαίστου με γυριστό ευθύβολο σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή και από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το τελικό 2-0.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κι έχασαν σπουδαίε ευκαιρίες να δοιευρύνουν τον δείκτη του σκορ με πιο χαρακτηριστικές ασυτές των Μαναριώτη (42’, 69’) με τον φορ του Ηφαίστου να αστοχεί από πολύ πλεονεκτικές θέσεις, τον Σιδηρόπουλο (63’, 87’), αλλά και μία απίστευτη διπλή ευκαιρία στο 78’ με τον πορτιέρο της Χαλκηδόνας να αποκρούει αρχικά την εκτέλεση φάουλ του Καρακασίδη και στη συνέχεια το κοντινό σουτ του Μυλωνά.

Από την πλευρά της η Χαλκηδόνα έχασε μοναδικές ευκαιρίες με τους Λοϊζίδη (37’), Δαφερέρα (64’), με τον ποριτέρο του Ηφαίστου Γεωργόπουλο να αποκρούει σωτήρια.

Διαιτήτευσε η Μήτση.

Ήφαιστος: Γεωργόπουλος, Σιδηρόπουλος., Κεσανίδης, Τουρουντζής, Γκογκομήτρος, Παπαδάτος, Τζιώτης (76’ Κουρούνης), Πήττας, Μαναριώτης (66’ Καρακασίδης), Τσεσμέλογλου (73’ Σβόλης), Μυλωνάς (83’ Κρίστο).

Χαλκηδόνα: Μπαλλής, Πλάκας, Αθανασόπουλος, Χούσος (46’ Θωμάς), Τσολάκος (20’ λ.τρ. Κύριας), Κούσιας, Μουστάκας (24’ λ.τρ. Δημόπουλος), Λοϊζίδης, Μαρουλής, Φύλε, Πνευματικός (63’ Δαφερέρας).

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Τουρουντζής: «Κάθε ματς και τελικός»

Kώστας Παλαιολόγος

«Τετράστερος» Ήφαιστος!

Kώστας Παλαιολόγος

Καρπούζας:”Άδικη η αναφορά στον προπονητή μας”

abola10