free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Με ολική ανατροπή στο σκορ το Ρουφ 2-1 την Αγ. Παρασκευή

Επέστρεψε στις νίκες του Ρουφ που με ολική ανατροπή στο σκορ επικράτησε της Αγ. Παρασκευής με σκορ 2-1.

Η Αούστρια” απέκτησε νέα πνοή στο παιχνίδι όταν ο τεχνικός της Γιάννης Σιλεβίστας έριξε στο ματς τους Φωτόπουλο και Τζώρτζη. 

Προηγήθηκε στο σκορ η φιλοξενούμενη ομάδα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου όταν από φάουλ του Τσοπανάκου ο Βελέντζας με προβολή έκανε το 0-1. Στο 36′ μετά από κόρνερ του Παππά ο προωθημένος Μπέρτζος αφού έκανε εντυπωσιακό άλμα με καρφωτή κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον γκολκίπερ Τικταπανίδη φέροντας το ματς στα ίσια. Στο 71′ ο δραστήριος Φωτόπουλος με προβολή μετά από δυνατό πλάγιο του Χατζηγιαννάκου έγραψε το τελικό 2-1. Στο 43′ από σέντρα σουτ του Κοβάνη από πολύ πλάγια η μπάλα αποκρούστηκε από το κάθετο δοκάρι. Στο 35′ σε σουτ του Φωτόπουλου έδιωξε την μπάλα δύσκολα σε κόρνερ ο γκολκίπερ Τικταπανίδης ενώ στο 90′ σε καλοζυγισμένο σουτ του Τζώρτζη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι. Από το Ρουφ εκτός από τους Φωτόπουλο και Τζώρτζη άρεσαν ακόμα οι Μπέρτζος, Χατζής και Καρυπίδης ενώ από την Αγ. Παρασκευή διακρίθηκαν οι Βελέντζας, Σκούρας, Μαυρομματάκης,, Κοβάνης. Άριστο το διαιτητικό τρίο Γρίμμας, Καρατζίκας, Κωστούλας.

ΡΟΥΦ (Γιάννης Σιλεβίστας): Κουνάδης, Τομπουλίδης, Χατζηγιαννάκος, Μπένας(46′ Κουτσοβέλης), Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Χατζής, Σαμαράς, Συράκος(28′ λ.τ. Φωτόπουλος), Παππάς(62′ Τζώρτζης), Καρυπίδης(77′ Σφακιανάκης).

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Τικταπανίδης, Τζίτζης, Παναγόπουλος, Χατζίου(75′ Μιχαλόπουλος), Βελέντζας, Σκούρας, Ντιντίφας(67′ Κουτζής), Μαυρομματάκης, Κοβάνης, Τσοπανάκος(61′ Παπαευθυμίου), Μπαλατσούρας(75′ Λαζόπουλος).

Το ματς μεταξύ άλλων παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Αήττητου Σπάτων Μάκης Ράπτης (ο γνωστός Ραπτέλο) και ο επιτυχημένος τεχνικός της δημοφιλούς ομάδας των Σπάτων Πάρης Κωνσταντακόπουλος.

Παρόντες φυσικά ήταν ο πρόεδρος του Ρουφ Θοδωρής Κουνάδης, ο Κώστας Κουνάδης, ο Γιώργος Ξεπαπαδάκης, ο παλαίμαχος άσος Βαγγέλης Κατσούρης και οι ποδοσφαιριστές του Ρουφ Δημήτρης Βλασταράκης και Θόδωρος Καραμπάς και επίσης ο τεχνικός της ομάδας Νέων του Ρουφ Θωμάς Μανώλης.

 

Related posts

Ο Χαραυγιακός 3-0 την Διάνα Ηλιούπολης

Abola Team 3

Διάνα Ηλιούπολης-ΑΟ Περιστερίου 2-2

Abola Team 3

Περιζήτητος ο Αλέξανδρος Μπότος

admin