free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανιώνιος-ΑΕΚ 0-1, ανησυχία για Μάνταλο

Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ που επικράτησε με 1-0 στη Νέα Σμύρνη του Πανιωνίου χάρη στο γκολ του Αραούχο στο 80′, σε ένα παιχνίδι που είχε ένταση και κυρίως πολλά νεύρα.

Η Ένωση είχε να γευτεί τη χαρά των τριών βαθμών από το ντέρμπι της ανατροπής με τον Ολυμπιακό και απόψε κατάφερε να αποδράσει από την Πλατεία διά πυρός και σιδήρου απέναντι σε μια από από τις καλύτερες ομάδες της Super League.

 

Το 3-5-2 του Μανόλο Χιμένεθ ήταν αποτελεσματικό, ωστόσο, τη διαφορά στο παιχνίδι την έκανε η παρουσία του Μπακασέτα στο δεύτερο ημίχρονο που έδωσε το κάτι παραπάνω στην ΑΕΚ.

 

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ήταν αυτός που συνεργάστηκε με τον Αραούχο και πρόσφερε στο πιάτο το τέρμα του Αργεντινού, ο οποίος σκόραρε ξανά στη Νέα Σμύρνη.

Είχε βρει δίχτυα και την περασμένη σεζόν. Τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στο τελευταίο ματς των play offs. Ωστόσο, η χαρά για την επιστροφή στα τρίποντα που διατηρεί την ΑΕΚ σε τροχιά τίτλου, επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Μάνταλου (κυρίως) και του Τσόσιτς.

 

Ο αρχηγός του δικέφαλου αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με πρόβλημα στο αριστερό του γόνατο και δεδομένα στην ΑΕΚ κάθονται σε αναμένα κάρβουνα για την σοβαρότητα της κατάστασής του.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Χατζισαφί, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (77΄ Σαββίδης), Λάμπρου (46΄ Κάργας), Μασούντ, Γεσίλ (34΄λ.τρ. Ντουρμισάι)

 

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς (78΄ Χριστοδουλόπουλος), Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος (63΄ Γιόχανσον), Μάνταλος, Λιβάγια (67΄ Μπακασέτας), Αραούχο.

Ανησυχία επικρατεί στην ΑΕΚ για την κατάσταση των Μάνταλου και Τσότσιτς.

 

Και οι δύο παίκτες αποχώρησαν με τραυματισμό από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και στην Ένωση βρίσκονται σε αναμένα κάρβουνα για να μάθουν το μέγεθος της ζημιάς.

 

Ο Τσότσιτς δέχθηκε χτύπημα στον αστράγαλο σε μονομαχία με τον Σιώπη, ενώ ο Μάνταλος έπειτα από άλμα του δεν είχε καλή προσγείωση στο χορτάρι και έπεσε κρατώντας το γόνατό του.

 

Χαρακτηριστική ήταν στιγμή που ο τηλεοπτικός φακός έπιασε τον Έλληνα άσο να κάνει το σταυρό του, φοβούμενος για τα χειρότερα τα οποία από ότι φαίνεται δε θα αποφύγει.

 

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση υπάρχουν φόβοι για ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο, κάτι το οποίο θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες.

 

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα πάντως, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Νίκο Λυμπερόπουλο που ζήτησε να μεταφερθεί στον Μάνταλο πως ό,τι κι αν γίνει θα προχώρησουν οι διαδικασίες πρόωρης ανανέωσης του συμβολαίου του.

Related posts

Απόλλων Πόντου-Σπάρτη 0-0

Abola Team 2

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για το γήπεδο της ΑΕΚ

Abola Team 3

Τραγωδία στη Βραζιλία, έπεσε αεροπλάνο με ποδοσφαιρική ομάδα – Τα πρόσωπα του δράματος (video, pics)

Abola Newsroom