free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψαρρός: «Η ομάδα έδειξε ψυχή»

Στον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του προσέγγισε την αναμέτρηση με την Ελευθερούπολη, αναφέρθηκε ο τενχικός της Λαύρας Αργυρούπολης Αργύρης Ψαρρός.

 

Ένα πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που επιχειρεί για εξασφάλιση της παραμονής της στον ιδιαίτερα ανταγωνισιτκό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ απέσπασε η Λαύρα Αργυρούπολης με την ισοπαλία της κόντρα στην δυνατή Ελευθερούπολη με 1-1.

Το νεοφώτιστο συγκρότημα των νοτιοανατολικών προαστίων επιδεικνύοντας ψυχικά χαρίσματα, κατάφερε να επιβραβευτεί με την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά και να πάρει τον πολύτιμο πόντο της ισοπαλίας.

Ενδεικτικές της ικανοποίησης που επικρατεί στο στρατόπεδο των «ροσονέρι», είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Αργύρη Ψαρρού:

«Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένος ιδιαίτερα από την εμφάνιση του δευτέρου μέρους. Η ομάδαε δειξε ψυχή κι ανταποκρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στις απαιτήσεις του αγώνα.

Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που ξεχωρίζει για το πρέσινγκ της στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο μέρος δεχθήκαμε έντονη πίεση από τους αντιπάλους μα ςκαι προσπαθήσαμε να προσαρμοστούμε τις συνθήκες του αγώνα. Βρεθήκαμε να χάνουμε, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο πιέσαμε, βγάλαμε ψυχή, πιστέψαμε στις δυνάμεις μας. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε έστω καις το τέλος να φτάσει στην ισοφάριση . Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πολλά στοιχεία ακόμη να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας».

 

 

Related posts

Βλάχος: «Είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουφογιαννάκης: «Μόνο υπερηφάνεια αρμόζει σε αυτή την ομάδα!»

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Μπασινά

Abola Team