free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τουρουντζής: «Κάθε ματς και τελικός»

Το βλέμμα του στην δύσκολη συνέχεια έστρεψε ο νεαρός αμυντικός του Ηφαίστου.

 

 

 

 

 

Η ολοκλήρωση της έκτης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας βρήκε τον Ήφαιστο να σκαρφαλώνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, χάρη στη σπουδαία νίκη επί της Χαλκηδόνας με 2-0.

Ο Πασχάλης Τουρουντζής για ακόμη ένα παιχνίδι ήταν από τους διακριθέντες των «ερυθροκιτρίνων» συμβάλλοντας στο να κρατηθεί το «μηδέν» παθητικό.

Ο νεαρός στόπερ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου έσπευσε να σταθεί στην κρίσιμη συνέχεια που περιμένει την ομάδα σε όλα τα μέτωπα.

«Ήταν πολύ σημαντική η νίκη που πετύχαμε απέναντι σε μία πολύ δυνατή κι αξιόλογη ομάδα, όπως είναι η Χαλκηδόνα, με την οποία πιάσαμε κορυφή.

Πλέον από εδώ καις το εξής κάθε παιχνίδι για εμάς είναι και τελικός» αρκέστηκε να σχολιάσει ο Πασχάλης Τουρουντζής, ο οποίος ερωτηθείς για την αξιοζήλευτη φετινή επίδοση της αμυντικής λειτουργίας που φέρνει τον Ήφαιστο να έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ, έπειτα την ολοκλήρωση της έκτης αγωνιστικής σημείωσε:

«Όλοι δουλεύουμε πολύ μεθοδικά και στο αμυντικό κομμάτι, προσπαθούμε να κρατούμε τις θέσεις μα,ς αν έχουμε αλληλοκαλύψεις/. Πλεόν αυτό, που μετράει, είναι να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

 

 

 

Related posts

«Θέλουμε πάση θυσία την άνοδο!»

«Κρατάμε την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου»

Kώστας Παλαιολόγος

Αγωνία για Τσούβαλη

Kώστας Παλαιολόγος