free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπιδης: «Πάμε από το καλό στο καλύτερο!»

Τα εγκώμια στους ποδοσφαιριστές του απένειμε ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης με αφορμή το επιβλητικό 0-3 επί του Υμηττού.

 

 

Την εξαίσια πορεία τους στον δεύτερο όμιλο της Β΄ΕΠΣΑ πιστοποίησαν τα Βριλήσσια με την εκτός έδρας νίκη τους επί του πολύ φιλόδοξου Υμηττού με το ευρύ 3-0!

Μία επιτυχία, η οποία συνδυάστηκε με εκπληκτική εμφάνιση, γεογνός το οποίο εκτόξευσε στα ύψη την ψυχολογία όλων και πολύ περισσότερο του προπονητή Γιάννη Χαραλαμπίδη, ο οποίος τόνισε τα εξής:

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διακρίνω ότι λέον πάμε από το καλό στο καλύτερο. Σε κάθε ανβαμέτρηση προσθέτουμς συνεχώς πράγματα στην εν γένει φιλοσοφία και τον τρόπο ανάπτυξη, αναδεικνύοντας τη δουλειά που κάνουμε. Θεωρώ ότι το μυστικό της μέχρι τώρα επιτυχημένης πορεία μας είναι το γεγονός ότι δνε έχουμε σταματήσει να δουλέυουμε σε υψηλούς ρυθμούς και οι παίκτες μου ανταποκρίνονται πλήρως» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού των Βριλησσίων, για να προσθέσει:

«Σε κανένα σημείο δεν θέτουμ πρωταγωνιστικούς στόχους. Αυτό, που προέχει, είναι να συνεχίσουμε να δείχνουμε μία αγωνιστική σταθερότητα στην απόδοσή μας. Ακολουθούν δύσκολα και αρκετά όμορφα παιχνίδια, τα οποία θα προσπαθήσουμε να απολαύσουμε και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Οι ποδοσφαιριστές μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων για τα όσα έχουν πετύχει μέχρι στιγμής»

 

 

Related posts

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Κάνει τη διαφορά ο Σπανός!

abola10

«Δίκαια χάσαμε…»

Kώστας Παλαιολόγος

«Τελικός για εμάς το παιχνίδι με Αττικό!»