free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Μας μένει η πίκρα»

Στο γεγονός ότι η νέα του ομάδα δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από την αναμέτρηση με τους Αμπελόκηπους επικεντρώθηκε ο τεχνικός των Μελισσίων Δημήτρης Μπουγάς.

 

 

Με ήττα 1-0 από τους Αμπελόκηπους συνδύασε ο Δημήτρης Μπουγάς το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο των Μελισσίων.  

Παρά το γεγονός ότι το συγκρότημα των βορείων προαστίων πραγματοποίησε κατά γενική ομολογία πολύ καλή εμφάνιση, εντούτοις δεν μπόρεσε να φύγει με κάποιο θετικό αποτέλεσμα στιος αποσκευές του, με άμεση συνέπεια να δυσκολέψει κι άλλο τη βαθμολογική του θέση στον ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ. 

Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στην κρισιμότητα των επερχόμενων αναμετρήσεων που περιμένουν την ομάδα του, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Χρυσούπολη: 

«Στην αναμέτρηση με τους Αμπελόκηπους βρεθήκαμε πολύ νωρίς πίω στο σκορ και στησυνέχεια προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης.

Δημιουργήσαμε φάσεις, ωστόσο, δεν μπορέσαμε να πετύχουμε τίποτε ουσιαστικό από το συγκεκριμένο παιχνίδι και πλέον μας μένει η πίκρα της ήττας» ήταν το αρχικό σχόλιο του Δημήτρη Μπουγά, για να προσθέσει: 

«Η καλή εμφάνιση δεν μας ικανοποιεί πλέον. Η προσοχή μας στρέφεται στο επόμενο πολύ καθοριστικό παιχνίδι με την Χρυσούπολη, όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο, ώστε να ξεφύγουμε από τη δύσκολη βαθμολογική θέση στην οποία βρισκόμαστε.» 

Στα πλην για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η αποβολή του Τάσου Καλημέρη στο 91ο λεπτό. Γεγονός το οποίο δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί κόντρα στην Χρυσούπολη.

 

 

 

Related posts

Ντεντόπουλο και Παπάζογλου τα Μελίσσια

Kώστας Παλαιολόγος

«Τελικός για εμάς το παιχνίδι με Αττικό!»

Αντώνης Σκουμπουρδής και Γιώργος Ευθυμιάδης μιλούν για την Τερψιθέα σήμερα στις 10 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου