free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας»

Το σύνθημα για ανασύνταξη ενόψει της καθοριστικής συνέχειας έδωσε ο προπονητής της ΑΕ Ηρακλείου Νίκος Παπαρούνης.

 

 

 

Στην πρώτη της φετινή εντός έδρας ήττα με 1-2 από τον πρωτοπόρο Ήφαιστο Περιστερίου υποχρεώθηκε η ΑΕ Ηρακλείου.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων αν και παρουσιάστηκε ανταγωνιστικό,εντούτοις από ένα σημείο κι έπειτα δεν μπόρεσε να αντιταχθεί στην ποιότητα των παικτών του Θόδωρου Τρανού, με άμεση συνέπεια να γνωρίσει την ήττα 

Οι δηλώσεις του προπονητή Νίκου Παπαρούνη είναι άκρως ενδεικτικές: 

«Βρεθήκαμε γρήγορα πίσω στο σκορ και από ένα σημείο να κυνηγάμε με 0-2. Αντιδράσαμε, δημιουργήσαμε φάσεις, είχαμε δοκάρι . Στο δεύτερο μέρος η άποψή μου είναι ότι εμείς ήμασταν η ομάδ απου κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, μειώσαμε στο σκρ και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες να ισοφαρίσαουμε.

Η αποβολή του Βασίλη Καφετζή, όμως, μας χάλασε τα σχέδια κι έτσι δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στην ανατροπή ή να πάρουμε κάτι θετικό από το συγκεκριμένο ματς.

Η άποψή μου είναι ότι παιχνίδι με παιχνίδι αυτό που θα πρέπει να μας ενδιαφέρει, είναι να διορθώνουμε τα λάθη μας και να δείχνουμε υπομονή, ώστε να αποκτήσουμε την επιθυμητή αγωνιστική διάρκεια . Τώρα αυτό που προέχει, είναι να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, να σκύψουμε το κεφάλι κάτω και να συνεχίσουμε τη δουλειά. Τώρα πλέον η προσοχή μας στρέφεται στην επερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στην πρώην μου ομάδα, τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου».

 

 

 

Related posts

Διπλή ενίσχυση με Χαλβατζή και Σταθακόπουλο o Aθηναϊκός

Kώστας Παλαιολόγος

Ασημάκης: “Ο ΓΣ Αργυρούπολης έγραψε ιστορία” (βίντεο)

abola10

Κιούρκος: «Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε την απόδοσή μας»