free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σμυρνής: «Οι παίκτες μου έβγαλαν εγωϊσμό και πάθος!»

Την ικανοποίησή του για την συνολική εικόνα των ποδοσφαιριστών του απέναντι στους Τράχωνες φανέρωσε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής. 

 

Την αξιομνημόνευτη πορεία του στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ επιβεβαίωσε ο Ολυμπιακός Λιοσίων με την ισπαλία 1-1 που απέσπασε στην έδρα των Τραχώνων. Αποτέλεσμα, το οποίο γκρέμισε το συγκρότημα του Γιάννη Κουσάνα από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Λεωνίδας Σμυρνής στις δηλώσεις που παραχώρησε, απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την συνολική τους εικόνα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση

«Εκτιμώ ότι από ένα σημείο κι έπειτα φανήκαμε αρκετά ανταγωνιστικοί. Ιδιαίτερα η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ ενθαρρυντικά για τη συνέχεια,Διάστημα, στο οποίο ισοφαρίσαμε, ενώ δημιουργήσαμε κι ευκαιρίες να πάρουμε ακόμη και τη νίκη απέναντι σε μία πολύ ποιοτική κι οργανωμένη ομάδα Οι παίκτες μου  έβγαλαν πάθος και ποδοσφαιρικό εγωϊσμό, στοιχεία, τα οποία θα μας βοηθήσουν αρκετά ενόψει της απαιτητικής συνέχειας. Το ποδόσφαιρο θέλει ψυχή και πάθος, ώστε να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει»

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 4-0: Τα στιγμιότυπα

abola10

Άτταλος: Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες στο γήπεδο

Γιώργος Ανανίδας

Τα Πετράλωνα δεν αστειεύονται!

abola10