free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σομπότοβιτς: «Ευχαριστημένος μόνο από την νίκη»

Την νίκη επί της Χρυσούπολης «κρατάει» μόνο ο προπονητής του Αστέρα Ζωγράφου Πέτρος Σομπότοβιτς.

 

 

Την αξιομνημόνευτη πορεία του στον δεύτερο όμιλο της Β’ Κατηγορίας συνέχισε ο Αστέρας Ζωγράφου, περνώντας δύσκολα από την έδρα της Χρυσούπολης, όπως μαρτυράει το τελικό 0-1. 

Ένα αποτέλεσμα, που επέτρεψε στους «κυανέρυθρους» να πανηγυρίσουν την Πέμπτη φετινή τους νίκη, πο τους έφερε ακλόνητους στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα με 15 πόντους, το οποίο μοιράζονται με τον Άγιαξ Ταύρου. 

Ο τεχνικός Πέτρος Σομπότοβιτς στις δηλώσεις που παραχώρησε, τόνισε ότιέμεινε ευχαριστημένος μόνο από την κατάκτηση των τριών βαθμών: 

«Από την αναμέτρηση με την Χρυσούπολη είμαι ευχαριστημένος μόνο απότην νίκη. Θεωψρώ ότι δνε πιάσαμε υψηλά στάνταρ απόδοσης κι από ένα σημείο κι έπιτα κάναμε διαχείριση του παιχνιδιού. Η άποψη μου είναι ότι κέρδισε η πιο τυχερή ομάδα. Μπορούμε να αποδώσουμε πολύ καλύτερα, αφού το ταλέντο υπάρχει. Γενικότερα πάντω,ς ο όμιλός μας μοιάζει πολύ ισορροπημένος, αφού οι διαφορές μεταξύ όλων των ομάδων είναι μικρές. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να …τρελαθούμε και να κάνουμε λόγο για άνοδο. Να βλέπουμε και να αντιλα,μαβανόμαστε τα πράγματα όπως είναι»

 

 

 

 

Related posts

Φυλακούρης: «Ανταποκριθήκαμε στις δυσκολίες»

Kώστας Παλαιολόγος

«Μονόδρομος η νίκη με Αλσούπολη»

Kώστας Παλαιολόγος

Σομπότοβιτς: «Δύσκολο παιχνίδι με τον Αττικό»

Kώστας Παλαιολόγος