free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Ήμασταν διαβασμένοι!»

Στον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες του αντιμετώπισαν την αναμέτρηση με την ΑΕ Ηρακλείου, φτάνοντα στο σπουδαίο «διπλό», αναφέρθηκε ο τεχνικός του πρωτοπόρου Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός.

 

 

Την γλυκιά μοναξιά της κορυφής του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ απολαμβάνει πλέον ο Ήφαιστος Περιστερίου.

Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη των «ροσονέρι» επί της ΑΕ Ηρακλείου με 2-1, σε συνδυασμό με την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 των Τραχώνων  έφεε το συγκρότημα των δυτικών προαστίων μόνο του στην κορυφή με 18 πόντους.

Γεγονός το οποίο επέφερε τον ενθουσιασμό στον προπονητή Θόδωρο Τρανό, ο οποίος στις δηλώσεις που παραχώρησε, έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του για τον τρόπομε τον οποίο προσέγγισαν την αναμέτρηση 

«Είμαστε όλοι μας πολύ χαρούμενοι για το επίτευγμά μας. Η ομάδα μου αακολούθησε πιστά το πλάνο που είχαμε εκπονήσει μές από τις προπονήσΕις που προηγήθηκαν όλη την εβδομάδα. Ήμασταν διαβασμένοι και οι παίκτες μου έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους, ώστε να έρθει αυτή η τεράστια σε αξία νίκη απέναντι σε μία πολύ δυνατή κι οργανωμένη ομάδα, όπως είναι η ΑΕ Ηρακλείου. 

Μπήκαμε πολύ δυνατά κι ευτυχήσαμε να πετύχουμε δύο πρώτα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και παρά την μείωση του σκορ από την αντίπαλη ομάδα δεν κινδυνεύσαμε, Με τον τρόπο με τον οποίο διαχειριστήκαμε το ματς δεν επιτρέψαμε στην ΑΕ Ηρακλείου να μας απειλήσει μέχρι τέλους. Συνεχίζουμε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, που μας παρέχει πλέον η κατάληψη της κορυφής».

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Έβαψε… κιτρινέρυθρο το ντέρμπι του Βύρωνα ο Αθηναϊκός

abola10

«Φουλάρουν» για ενίσχυση στον Άρη Πετρούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

Γκοβερίνος: «Είμαστε ακόμη ζωντανοί και θα παλέψουμε μέχρι τέλους!»

Kώστας Παλαιολόγος