free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βλάχος: «Να μας γίνει οδηγός αυτό το ματς!»

Στην ανάγκη οι ποδοσφαιριστές του να πάρουν ηθικά διδάγματα από την νίκη-ανατροπή επί του Παλαιού Φαλήρου, αναφέρθηκε ο προπονητής της Τερψιθέας Κώστας Βλάχος.

 

 

Ψυχή και μέταλλο σπουδαίας ομάδας ανέδειξε η Τερψιθέα στην αναμέτρησή της με το Παλαιό Φάληρο, η οποία την βρήκε να κερδίζει εμ 3-2, έχοντα ςκάνει μυθική ανατροπή από 0-2!

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά και το πάθος, που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές του, άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον προπονητή των νεοφώτιστων Κώστα Βλάχο, ο οποίος στάθηκε στην αξία του «τριπόντου», όσο φυσικά και στην ανάγκη να αποφευχθούν τα λάθη στο μέλλον:

Σαφέστατα πρόκειται για μία πολύ σημαντική νίκη , η οποία αποτελεί τεράστιο βήμα για την συνέχεια και την προσπάθεια που κάνουμε. Οι παίκτες μου έβγαλαν μέταλλο και ψυχή δείχνοντας χαρακτήρα. Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη νίκη θα μας οπλίσει από πλευρά ψυχολογίας για τη συνέχεια και κυρίως για τον τρόοο με τον οποίο ήρθε αυτή η ανατροπή ήταν το αρχικό σχόλιο του Κώστα Βλάχου, για να προσθέσει:

«Εκτιμώ ότι αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να μας γίνει οδηγός για τη συνέχεια. Τόσο για τον τρόπο αντίδρασης, που ήταν εκπληκτικός, όσο όμως και για τα λάθη στα οποία υποπέσαμε και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0, προκειμένου να τα διορθώσουμε το συντομότερο δυνατόν και να μην επαναληφθούν στη συνέχεια».

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

  

Related posts

Ρουφ-Κένταυρος Βριλησσίων 3-3 μετά από ματσάρα

Abola Team 3

Το Ρουφ 3-1 τον Θρίαμβο Αθηνών

Abola Team 3

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Παραιτήθηκε ο Γκλεγκλές!

Abola Team