free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ανακοίνωσε Γιαλαμίδη, Μανιδάκη ο Αμβρυσσέας Διστόμου

Δυο νέα «αποκτήματα» ανακοίνωσαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του «Α.Π.Ο. “Αμβρυσσέας” Διστόμου – καθώς είχαν το περιθώριο – στην προσπάθεια που κάνουν για να ενισχύσουν όσο το δυνατό περισσότερο την ομάδα για την δύσκολη σεζόν.

Ανακοίνωσαν την επίτευξη συμφωνίας για να αγωνιστούν με την ομάδα με τον Θωμά Γιαλαμίδη, ο οποίος είναι 21 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός (στόπερ) και ο οποίος ήταν μάλιστα, στην 18αδα του κυριακάτικου αγώνα στην Θήβα και με τον Παναγιώτη Μανιδάκη, ο οποίος είναι 22 ετών και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός.

Αναλυτικά η λιτή ανακοίνωση: «Ο ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ  ανακοινώνει την μεταγραφή των ποδοσφαιριστών:  Γιαλαμίδη Θωμά, στόπερ, 21 ετών και Μανιδάκη Παναγιώτη, ακραίος επιθετικός, 22 ετών».

«Παραδοχή» της ήττας και συγχαρητήρια στον Α.Ο. “Η Θήβα” – Παράπονα για την διαιτησία
Οσο αφορά, τώρα, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του Α.Ο. “Η Θήβα”, το βοιωτικό ντέρμπι, οι άνθρωποι της διοίκησης της ομάδας του Διστόμου από την μία πλευρά «δήλωσαν» την δυσαρέσκειά τους για την αντιμετώπιση που είχαν από τους διαιτητές και εξέφρασαν τα παράπονά τους για τις υποδείξεις τους και τα σφυρίγματά τους. Από την άλλη πλευρά, όμως, παραδέχθηκαν ότι η βαριά ήττα (4-1) δεν «οφείλεται» σε αυτούς.
Δίνουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους της θηβαϊκής ομάδας για τη νίκη τους και παράλληλα τους ευχαριστούν για την φιλοξενία. «Συγχαρητήρια στον Α.Ο ΘΗΒΑ για την νίκη και επιφυλασσόμαστε για ανάλογη φιλοξενία στο δεύτερο γύρο». 

Πηγή: starsports

Related posts

Γ’ Εθνική: Ποιοι σφυρίζουν τα παιχνίδια στον 6ο όμιλο

Abola Team

Από τη Ρόδο στο… Survival ο Οικονόμου!

Abola Team 2

Πρόκριση Κηφισιά και Θύελλα Ραφήνας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών-Τα αποτελέσματα της 2ης φάσης

Abola Team 2