free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΜΠΑΣΚΕΤ

Η UNION EUROBANK 85-65 την MOTOR OIL

Άρχισε από το σημείο που είχε τελειώσει το πρωτάθλημα της περασμένης σεζόν η ομάδα μπάσκετ της UNION EUROBANK.

Συγκεκριμένα, η πρωταθλήτρια ομάδα της UNION EUROBANK των Γιώργου Θεοδώρου και Γιάννη Θεοφανίδη στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Commercial League στο ματς που έγινε στο Κλειστό Γήπεδο μπάσκετ στη Λεόντειο, νίκησε την ομάδα της MOTOR OIL με 85-65.

Σημαντικό ρόλο στο ματς έπαιξαν τα πέντε συνεχόμενα τρίποντα του Μυλωνά αλλά και η άριστη παρουσία όλων των παικτών της UNION EUROBANK. Εντυπωσιακός επίσης και μεταξύ άλλων ήταν ο νεαρός Θεοφανίδης.

Η ομάδα της UNION EUROBANK πήρες από νωρίς προβάδισμα στο σκορ που ολοένα και αυξανόταν και μάλιστα σε κάποιο σημείο η διαφορά έφθασε ακόμα και στους 22 πόντους.

Και οι δύο ομάδες πάντως παρουσίασαν υψηλού ποιοτικού επιπέδου θέαμα. Υπήρχαν ωστόσο στιγμές κυρίως στο τέταρτο δεκάλεπτο που οι παίκτες της UNION EUROBANK έδωσαν μπασκετικό σόου και σε κάποιες φάσεις “έκρυψαν” την μπάλα.

Άριστοι οι διαιτητές Ραχιώτης-Κολοκύθας.

Τα δεκάλεπτα: 16-12, 50-32, 68-52, 85-65.

UNION EUROBANK (Κόουτς Γιώργος Θεοδώρου-Γιάννης Θεοφανίδης): Μπούτας, Ορνιθόπουλος, Μπιλικαϊδης, Ξυνός, Χεργκελετζής (αρχική πεντάδα), Μυλωνάς, Λάλλος, Κοντοπάνος, Θεοφανίδης, Καραγιάννης, Δωροβίτσας, Μαγκανιώτης, Γκινούτσης.

MOTOR OIL (Κόουτς Στέργιος Θεοδωρίδης): Γιαννόπουλος, Τσόγκας, Σοφός, Χαιρέτης, Κόκωνας (αρχική πεντάδα), Καρύτσας, Μαργέτης, Βρυώνης, Δρακόπουλος, Μανωλιάδης, Λογοθέτης, Κωστάκης, Κομιτόπουλος.

 

Related posts

Ήττα από Εφές ο Ολυμπιακός & οριστικά 3ος

Abola Team 3

Παπαπέτρου τριετίας στον Παναθηναϊκό!

Kώστας Παλαιολόγος

Ο… Ολυμπιακός που δίνει 9.000.000 για τρία χρόνια στον Καλάθη!

Abola Team 2