free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου!»

Τα εύσημα στους πάικτες του για τον τρόπο αντίδρασής τους και την νίκη τους κόντρα στον Κολωνό, απένειμε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου (φωτό).

 

 

Χαρακτήρα και εικόνα σπουδαίας ομάδας παρουσίασε η Λυκόβρυση στην εκτός έδρας αναμέτρησή της απέναντι σοτν Κολωνό φτάνοντας στην δεύτερη φετινή της νίκη και μάλιστα με το εμφατικό 2-4 

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο φιλόδοξο συγκρότημα των βορείων προαστίων να αναρριχηθεί στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου της ΑΒ’ ΕΠΣΑ με 8 πόντους και πλέον να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία, αλλά κι αυτοπεποίθηση, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας.

Ο τεχνικός Κώστας Ιωάννου μιλώντας στο «Αbola.gr», αφιέρωσε εγκωμιαστικά σχόλια στους παίκτες του για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν μετά το γρήγορο προβάδισμα του Κολωνού ε 2-0 μόλις στο 8’:

«Δείξαμε κόντρα στον Κολωνό πολύ ενθαρρυντικά στοιχεία ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Παρά το γεγονός ότι πολύ νωρίς βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-0, απόρροια των μικρών διαστάσεων του αγωνιστικού χώρου, σιγά – σιγά προσαρμοστήκαμε στις γηπεδικές συνθήκες, επιβάλλαμε πλήρως τον ρυθμό μα και φτάσαμε σε αυτή τη σπουδαία νίκη. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν, αλλά και τα ψυχικά τους αποθέματα να επιστρέψουν μετά το αρχικό πολύ σημαντικό προβάδισμα του αντιπάλου μας. Δείξαμε σοβαρότητρα, προσήλωση και πίστη στις δυνατότητές μας. Τώρα η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο δύσκολο, όσο και ιδιαίτερο παιχνίδι που μας περιμένει απέναντι στην Αγία Ελεούσα».

 

 

 

Related posts

Χλωρός Γιάννης (Άτταλος): “Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα”

abola10

ΛΑΥΡΑ: Απολαυστική συνέντευξη Σκούρα και Πολυμερόπουλου (vid)

abola10

Με τριάρα η Μεταμόρφωση!

Abola Team