free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καπράλος: «Να δείξουμε πού φτάνουν οι δυνατότητές μας»

Ως ευκαιρία να διαγνώσει τις φετινές αντοχές της ομάδας του αντιμετωπίζει την αναμέτρηση με την Κηφισιά 2010 ο τεχνικός της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος.

 

 

Εξαιρετικό είναι χωρίς αμφισβήτηση το ξεκίνημα που έχιε πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής η Κορωνίδα στον ιδιαίτερα απαιτητικό τρότο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ.

Η ολοκλήρωση των τεσσάρων πρώτων «στροφών» έχει βρει το συγκρότημα του Γαλατσίου να ισοβαθμεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με την πανίσχυρη Κηφισιά 2010 με 10 πόντους και να ατενίζει το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητές του

Η επιστροφή στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά το διάλειμμα του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, βρίσκει την Κορωνίδα να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη φιλόδοξη και ιδιαίτερα δυνατή φέτος Κηφισιά 2010 σε ένα παιχνίδι, το οποίο υπό προϋποθέσεις πληροί όλες τις προδιαγραφές ενός πραγμαιτκού ντέρμπι κορυφής.

Ο τεχνικός της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος,στις δηλώσεις του στέκεται στο γεγονός ότι περιμένει να δει την αντίδραση των ποδοσφαιριστών του σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις:

«Εκτιμώ ότι μπροστά μας έχουμε την τέλεια ευκαιρία να διαπιστώσουμε αν και κατά πόσο έχουμε γιγαντωθεί σαν ομάδα και και πού φτάνουν οι δυνατότητές μας. Κατά πόσο μπορούμε να κοντράρουμε ομάδες του μεγέθους της φετινής ομάδας της Κηφισιάς 21010, που είναι το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο. Κόντρα στις πολλές κι αντικειμενικές δυσκολίες δουλεύουμε καθημερινά, με σκοπό να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και να παρουσιάσουμε κάποια δείγματα της δουλειάς μας»

Στα αγωνιστικά, η τεχνική ηγεσία θα ποντάρει εκ νέου στις υπηρεσίες του βασικού πορτιέρο πόστολου Βιτζηλαίου, ο οποίος ξεπερασε πλήρως τον τραυματισμό του.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Μπάμπης Ανταλής: “Ήρθα να βοηθήσω την ιστορική ΑΕ Ιλίου να πετύχει τους στόχους της”

Τάσος Ζαφειρίου

Χάρης Σταυρίδης (Αστέρας Χαϊδαρίου): “Βήμα, βήμα να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε”

Τάσος Ζαφειρίου

ΕΠΣΑ: Η 1η Αγωνιστική στον 2o Όμιλο της Γ’ Αθηνών

Abola Team